"Hvala, Arm," je rekla May iskreno. Od njega ni mogla in niti ni hotela zahtevati več in že dejstvo, da se ji je po dolgem času kot edini uspel zares približati in da je hkrati ni obsojal in jo je mirno sprejemal tako kot je, jo je pomirjalo in navdajalo z nekim skritim veseljem. "To je vse, za kar te lahko prosim," je še dodala in čeprav se njen nasmeh ni več raztezal od enega ušesa do drugega, je bil zato toliko bolj iskren in hvaležen. Potihem je mogoče sicer res upala na kaj več, a vsesplošen občutek zadovoljstva je vendarle premagal tisti tihi glasek, ki ji je šepetal, da to ni to, kar bi si zares želela.
"Torej to pomeni da me boš zdaj spremil ven in sprejel moje povabilo na polnočen sprehod do čarovniške vasi?" je vprašala z namuznjenim nasmeškom. Čeprav se je v Armadalovi kripti počutila dokaj prijetno, jo je bolj kot vampirjevsko podzemlje mikala misel na odprto obalo ali gozd, ki je vodil do ozemlja, ki je pripadalo čarovnikom. "In še enkrat hvala za vse. Za topel sprejem, za pijačo, za to, da me prenašaš in se me še nisi naveličal. Ali si me privoščil za malico ali karkoli takega," je še dodala v šali, preden je naredila še nekaj korakov proti izhodu iz kripte.