| Klepet | |
|
+24Dalton Letton illidan P.A.M. Daisy Rice Victoria Malfoy James Donovan Ethan O'Brian Wen Valie Kay Huatare Rose Black Armadal Lux Dakota Silver Stray Ain Roel James Rosier Onyx Lyi Azar Laston Alexis Dowling Alison Stonem Lyra Lavis Dragoony Silverwing May A. Moore Anduil Dior Jade MacKenzie 28 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Morgana Vajenka
Število prispevkov : 52 Join date : 30/03/2010 Age : 35
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Apr 03, 2010 7:41 pm | |
| enako ^^ sploh ker imava že v osnovi tako fajn zgodbo ja nič Dalton, če nama ne pustijo rpg obračuna 1:1 morava pa še enega začet nekje drugje | |
|
| |
Dalton Letton Vajenec
Število prispevkov : 83 Join date : 23/03/2010
| |
| |
Lux Dakota Desna roka
Število prispevkov : 179 Join date : 18/01/2010 Kraj : Neznan.
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Apr 03, 2010 7:46 pm | |
| Pravzaprav mi je zelo všeč, da sta aktivna in da imata dobro razvit RPG, ampak kadar imamo skupinski RPG, poizkušajta razvijati svojo zgodbo drugje, v skupni temi pa se ne osredotočajta le na en lik. In lahko še malo poRPGjata s kom drugim, ne le drug z drugim. | |
|
| |
Morgana Vajenka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Apr 03, 2010 7:47 pm | |
| lol xD to delajo, ker so nama fouš haha najbrž res xD sam kaj naj, če mi je pa dolgčas ja, ja ok.. naju je pač zaneslo, ker dejansko ni bilo drugih online za akcijo drugič pa napišite to pod pravila, da je prepovedano se pogovarjat samo z eno osebo, pa bo mir | |
|
| |
Lux Dakota Desna roka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Apr 03, 2010 7:48 pm | |
| Saj ni prepovedano. Samo ni vljudno, da prideta na Wenino zabavo, potem pa spremenita njeno temo v svoj zasebni chat. | |
|
| |
Morgana Vajenka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Apr 03, 2010 7:49 pm | |
| halo, če pa je bil padec vseh moralnih načel in tega xD ironija pa taka | |
|
| |
Lux Dakota Desna roka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Apr 03, 2010 7:52 pm | |
| Ironija je moje drugo ime. Ne, čakaj, mislim, da je moje drugo ime Sarkazem. Ironija bi znala biti tretje. Ali pa četrto. No, žal mi je za intervencijo ampak prepričan sem, da bosta imela kljub temu še veliko priložnosti, da naprej razvijata svojo zgodbo. | |
|
| |
Dalton Letton Vajenec
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Apr 03, 2010 7:53 pm | |
| Heej- ni bilo namerno. Srsly, nisem ravno navajen na skupinske rpgje in to; pač nič ni bilo ravno namernega, no offensive. Zagotovo nisva nameravala prizadeti nikogaršnjih čustev in obljubiva, da si bova naslednjič poiskala sobo. -angelface- In edit: že trikrat sem zdaj skušal objavit, wait a second da tud jz prispevam moj odgovor. | |
|
| |
Morgana Vajenka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Apr 03, 2010 7:53 pm | |
| sej ni nobene zamere, brez skrbi midva z Daltonom se bova že znašla | |
|
| |
Jade MacKenzie Vodja klana
Število prispevkov : 460 Join date : 25/12/2009
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Apr 03, 2010 7:57 pm | |
| res je, konec moralnih načel še ne pomeni, da ignorirata ostale sploh je bilo pa pravilo treh mest ukinjeno, tako da bi se lahko na zabavi ukvarjala z ostalimi, nekje drugje na nevtralnem ozemlju pa reševala svoje probleme. ampak no harm done, kar je je. | |
|
| |
Morgana Vajenka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Apr 03, 2010 8:00 pm | |
| no saj se opravičujeva za nevšečnosti | |
|
| |
Dalton Letton Vajenec
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Apr 03, 2010 8:04 pm | |
| Tudi prav. Bila je zabava, pretty much ni bilo nobenega gor da bi odpisoval razen Morrigan, sva pač razvijala najin pogovor, sem pač šel po načelu resničnih zabavah, kjer dvomim da se kdo pogovarja z vsemi, pa tudi zdelo se mi je nekoliko nevljudno da bi se vsilil Armadalu in Lux, ker bi mi bilo čudno da bi pač napisal da sem kar šel tja in vse. In v bistvu je bila ravno precej kul priložnost za izkoristit, sva pač izkoristila, če je bilo tako grozno moteče bi lahko kdo prej omenil, zdaj pa je konec tega vsega. Right. | |
|
| |
Lux Dakota Desna roka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Apr 03, 2010 8:12 pm | |
| Hej no, hej no. Nehajmo z razburjanjem. Kar je, je. In RPG bo tudi naprej fin. Slučajno sta z Morrigan med boljšimi pisci RPGjev in bi vaju pravzaprav rad še celo spodbujal, samo tam na Wenini zabavi se mi je zdelo malo preveč, zato pa sem tudi posredoval, ko sem. | |
|
| |
Morgana Vajenka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Apr 04, 2010 9:18 pm | |
| in kakšen je nauk te zgodbe? obvezni skupinski rpg-ji = KAOS. upam, da se v nadaljevanju ne bomo več tako gužvali, ker drugače ne mislim sodelovati. enostavno je preveč vsega in ne sfolgam, pa še kvaliteta rpg postov je zanič o_O moje mnenje | |
|
| |
Armadal Polnopraven član
Število prispevkov : 360 Join date : 14/01/2010 Age : 29 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Apr 04, 2010 10:01 pm | |
| ahwell, s tem se pretty much strinjam...skupinski rpg je ful smotan ker je vedno totalna zmeda in ne ves kdo je koga mislu, pol pa spregledas eno uprasanje k ga je nekdo zastavu pa so spet usi uzaljeni in tako dalje... -.-'' | |
|
| |
P.A.M. Vajenka
Število prispevkov : 76 Join date : 19/03/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Apr 05, 2010 5:27 am | |
| kaj je kvaliteta rpg postov je za vsakega forumčana drugačna. Mogoče je za vas to dolžina, zame osebno je vsebina. Kar se pa dolžine tiče, je pa tako, kot obiskovalec preberš post, če ugotoviš, da je zate in za tvoj čas predolg enostavno nehaš brati in greš na naslednjega. Na tak način se pa kvaliteta žal izgubi Vsi ne znamo uporabljati hitre tehnike branja po diagonali | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Apr 05, 2010 8:40 am | |
| Čakajte malo. Prvo kot prvo skupinski dogodki niso obvezni. Nihče ni bil prisiljen sodelovati na tem eventu. Drugo, celotno nevtralno ozemlje je bilo izbrano ravno zato, da je na voljo dovolj tem. Če se vas polno nagužva v eno, je to vaša odločitev. In tretje, vam pa tudi nikoli ni mogoče ustreči, tečke male | |
|
| |
Armadal Polnopraven član
| |
| |
Evette Theroux Vajenka
Število prispevkov : 8 Join date : 20/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Apr 23, 2010 5:22 pm | |
| Jou, sori k prekinjam debato, sam eno vprašanjce mam. Ni lih umesno, sam se mi nobena tema ni zdela primernejša, adminom pa nam morila. (še.) Iz neznanga razloga mi podpisa ne pokaže. A se je to že komu zgodil / je kšna finta da je treba stvar prej kako vklopt al karkoli? :/ | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Apr 23, 2010 7:49 pm | |
| V profilu imaš pri nastavitvah Vedno pokaži moj podpis in tam moraš označiti Da | |
|
| |
Evette Theroux Vajenka
Število prispevkov : 8 Join date : 20/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Apr 23, 2010 9:06 pm | |
| Ah, hvala! Jao, k da sem prvič na forumu. | |
|
| |
Leethina Wayn Vajenka
Število prispevkov : 19 Join date : 09/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Maj 05, 2010 4:05 pm | |
| May, ti mi moreš odgovorit | |
|
| |
Lynn Parawel Vajenka
Število prispevkov : 24 Join date : 15/04/2010 Age : 29
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Maj 05, 2010 4:15 pm | |
| Leethina, ti moraš pa meni odgovorit v vasici. | |
|
| |
May A. Moore Vodja klana
Število prispevkov : 144 Join date : 09/01/2010 Age : 32
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Maj 05, 2010 4:33 pm | |
| srry Leet čist sm pozabla | |
|
| |
Armadal Polnopraven član
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Maj 05, 2010 6:04 pm | |
| *nudge* meni morš tudi^^ ne sj ne, ti si kr cajt uzem, k mam dost druzga dela | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|