| Klepet | |
|
+24Dalton Letton illidan P.A.M. Daisy Rice Victoria Malfoy James Donovan Ethan O'Brian Wen Valie Kay Huatare Rose Black Armadal Lux Dakota Silver Stray Ain Roel James Rosier Onyx Lyi Azar Laston Alexis Dowling Alison Stonem Lyra Lavis Dragoony Silverwing May A. Moore Anduil Dior Jade MacKenzie 28 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Lyra Lavis Vajenka
Število prispevkov : 67 Join date : 08/01/2010 Age : 34
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Mar 13, 2010 12:51 pm | |
| Al pa lhk bi meli kej u stilu olimpijskih iger, pa bi ta čas biu mir. Ko smo že pri športu... Gleda kdo formulo ena? Jst sm čist razočarana. Meni najbolj blesava voznika sta prvi pa drugi. Pa še Ališiča ni več. | |
|
| |
Armadal Polnopraven član
Število prispevkov : 360 Join date : 14/01/2010 Age : 29 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Mar 13, 2010 1:04 pm | |
| formula 1? Bwoo...whu kers x) | |
|
| |
Victoria Malfoy Vajenka
Število prispevkov : 5 Join date : 31/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Mar 13, 2010 1:07 pm | |
| | |
|
| |
Armadal Polnopraven član
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Mar 13, 2010 1:13 pm | |
| dirke so dost bedne...mislm usaj men | |
|
| |
Dragoony Silverwing Vodja klana
Število prispevkov : 58 Join date : 03/01/2010 Age : 39 Kraj : Lj
| |
| |
Lyra Lavis Vajenka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Mar 13, 2010 2:25 pm | |
| Ma meni je pa formula kr zanimiva. Je vse drugače, če maš nekoga za kerga navijaš. Pa letos je pršu tudi Bruno Senna, sam menda majo najslabši dirkalnik, ma upam, da mu bo vseeno šlo. Jst pa lih Schumacherja ne maram in sm bla ful vesela, da je biu danes šele sedmi Ah Rina, sej bo šlo Mora it. Sam to ušesom je pa tko zoprno. Ja jst mam tudi dve seminarski za narest, eno pr španščini in eno pr slovi, moram tud predstavit in so mi obe dali na isti datum. Kako srečo mam No ma usaj ne bom mogla pomešat vsebine, ker so v različnih jezikih | |
|
| |
Dragoony Silverwing Vodja klana
Število prispevkov : 58 Join date : 03/01/2010 Age : 39 Kraj : Lj
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Mar 13, 2010 4:56 pm | |
| Eh dej nehi... Jest mam enki za ekonomiko(k je KR neki), pa za poslovno komuniciranje (eno bedno sceno) in to je TAKO obupno vse skp joj... K moraš blizit o nečem in to moraš na 10 strani spravit. Pa dej nehi... pol pa ti povej teh 10 strani v 5 minutah. Pf... prfoksi niso normalni.
Hehe, men je pa glih Schumi všeč. Model vsaj zna vozt in velik dobrih stvari je uvedu v formulo. Sam pol so ga pa začel zajebavat, ker je bil predobr, pa so se neka čudna pravila zmišleval pa zakrilca gor pa dol pa take bedarije. Pfuj. | |
|
| |
Lyra Lavis Vajenka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Mar 13, 2010 5:21 pm | |
| Uf... Ma jst mam pa za govort 25 minut in pr ta drugi 7 minut. Sam mam precej proste roke, sam mora bit o tisti temi, ki jo mam, lahko pa vključim karkoli Prnas so profesorji bolj človeški, sploh na španščini nam nonstop govorijo kaki revčki smo zaradi bolonjskega Ja, sej je car, to mu priznam. Sam meni se zdi tku brezveze, da se je vrnu letos. Ne vem kaj mu je blo tega treba, no. K si lahko tako blamažo nardi na bo kr hudo... P.s. May (če boš prebrala v času), nisem pozabla odpisat, sam sm bla dns cel f.... popoldne v kuhinji in pacala kinder pingvi in se mi zdej nč ne da. | |
|
| |
Jade MacKenzie Vodja klana
Število prispevkov : 460 Join date : 25/12/2009
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Mar 13, 2010 7:44 pm | |
| Malo bi se vrnili k skupinskem pisanju. Zdej tale naloga res poteka porazno, tako da ja... Bodo drugič vnaprej napovedane. Kakšno praznovanje in podobno ni problem narest. Tekmovanje že malo težje, med drugim, ker nihče noče zgubit. Kaj v stilu "world eventa" bi bilo pa pomoje zelo zanimivo, ampak tudi izjemno težko organizirat. World event v smislu, da se zgodi nekaj kar vpliva na cel otok. Na primer živali začnejo govort al pa med nas udari bes višje sile in vsi spremenijo spol... Noro hecno za pisat, ampak to je potem v vseh temah in se v to "prisili" tudi tiste, ki jih stvar sploh ne zanima. Da ne omenjamo, da to zmoti štorijo, ki ste jo pisali z nekom in take stvari sploh ni bilo v planu. Edino, če bi ustvarili poseben del foruma s parimi temami v ta namen, kar še malo zmanjša preglednost foruma ali pa da bi rekli, da se to piše samo na nevtralnem ozemlju, tako da vsi, ki hočejo sodelovat naj se spokajo tja. Ta opcija bi bila verjetno še najboljša. | |
|
| |
James Donovan Vajenec
Število prispevkov : 65 Join date : 06/03/2010 Age : 35
| |
| |
Lyra Lavis Vajenka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Mar 13, 2010 8:02 pm | |
| | |
|
| |
Armadal Polnopraven član
| |
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Mar 13, 2010 8:30 pm | |
| vklopite možgančke pa predlagajte kaj | |
|
| |
Armadal Polnopraven član
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Mar 13, 2010 8:34 pm | |
| yaay^^ grem po zalogo domišlije brb | |
|
| |
Lyra Lavis Vajenka
| |
| |
Lux Dakota Desna roka
Število prispevkov : 179 Join date : 18/01/2010 Kraj : Neznan.
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Mar 14, 2010 1:22 pm | |
| Meni tudi ^^ Veliko bolj kot prejšnji. Lepe učke ^^ | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Mar 14, 2010 4:32 pm | |
| Najlepšejša hvala, ampak zasluge gredo Armadalu ste kaj razmišljali o skupinskem dogodku? bi si izmenjal sposobnosti? bi zgubili vso moralno držo in predsodke? bi bežali pred mnogoglavo pošastjo? bi se spremenil v morske ljudi? bi ratal hipiji? bi ratal totalno žleht? hah zdej sm se pa spomnila pa sceno iz shreka 3 k rdeča kapica enmu keš iz žepa sune kakšne ideje prosim lepo no | |
|
| |
Wen Valie Vodja klana
Število prispevkov : 130 Join date : 28/02/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Mar 14, 2010 5:03 pm | |
| Men se zdi predlog za menjavo sposobnosti kr zanimiv Da pa še podkurmo vse pa še zamenamo spol:D | |
|
| |
Armadal Polnopraven član
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Mar 14, 2010 6:32 pm | |
| nee, men je bolsa una d zgubimo uso moralno drzo & predsodke pa d ratamo totalno pokvarjeni joy^^ Pa kko zamenjavo sposobnosti? Alla d samani pijejo kri, vampiji carajo, carovniki shapeshiftajo, volkiji pa delajo zvarke? | |
|
| |
Wen Valie Vodja klana
Število prispevkov : 130 Join date : 28/02/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Mar 14, 2010 6:34 pm | |
| | |
|
| |
Lux Dakota Desna roka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Mar 14, 2010 6:38 pm | |
| One problem. Spola jaz ne morem zamenjat, pa naj se še tako trudim. Ampak bi vas bilo zanimivo videti v drugačnih vlogah. =) In to, da vampiji čarajo FTW! | |
|
| |
Armadal Polnopraven član
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Mar 14, 2010 6:40 pm | |
| to bi tut znal bit zanimivo, ampk jz sm se vedno bol za uno k sm reku^^ If only you had known the truth...ahja <3 | |
|
| |
Lux Dakota Desna roka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Mar 14, 2010 6:47 pm | |
| Badass evil people? Ali tako, da badass ratajo goodass, tisti, ki so bili prej goody goody pa dobijo neke zlobne nagibe?
Truth? Now you got me all interested. Enlighten me? | |
|
| |
Armadal Polnopraven član
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Mar 14, 2010 7:32 pm | |
| neee, sam da pac use moralne zadrzke zgubis...sj si loh predstaulas an? Ena bakica ti gre na ziuce k gre pocas cez cesto Moralni zadrzk-->pac potrpis Ni moralnega zadrzka-->odrins bakico kr se ti ne da cakat Ma to je sam verz iz enga komada | |
|
| |
Daisy Rice Vajenka
Število prispevkov : 29 Join date : 14/03/2010 Age : 31
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Mar 14, 2010 7:35 pm | |
| Totalno nova tukaj ampak moram: ful bi blo kul, če bi istočasno izgubili moralne zadržke oziroma, bolje rečeno, se nekako 'spreobrnili' in dobili tudi čist ene tretje sposobnosti, ki pač niso značilne za vrsto, ki jo predlagamo. Pač vse, kar ste do zdaj naštevali ala good guys gone bad in bad guys gone good in vampires gone witch-bitchy in what not, samo da bi bilo pač vse združeno v en sijajni kaos. Samo idejica. (: Sicer pa aloha vsem. Ful sem zadovoljna z mojim opisom in ful sem zagreta za pisanje tukaj. Zakon forumčič. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|