RPG Etherness
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RPG Etherness

Šamani, čarovniki, volkodlaki in vampirji na istem otoku

KazaloPortalLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Klepet

Go down 
+24
Dalton Letton
illidan
P.A.M.
Daisy Rice
Victoria Malfoy
James Donovan
Ethan O'Brian
Wen Valie
Kay Huatare
Rose Black
Armadal
Lux Dakota
Silver Stray
Ain Roel
James Rosier
Onyx Lyi
Azar Laston
Alexis Dowling
Alison Stonem
Lyra Lavis
Dragoony Silverwing
May A. Moore
Anduil Dior
Jade MacKenzie
28 posters
Pojdi na stran : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Next
AvtorSporočilo
Lyra Lavis
Vajenka
Lyra Lavis

Število prispevkov : 67

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimePet Mar 19, 2010 11:59 am

Kaj je folk? Kam ste se poskrili? A na klepet ste pa kr vsi pozabili? Very Happy

May, obljubim, da ti kmalu odpišem. Sam da dobim mal navdiha, trenutno mi Slavko Grum za ovratnik diha No
Nazaj na vrh Go down
Jade MacKenzie
Vodja klana
Jade MacKenzie

Število prispevkov : 460

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimePet Mar 19, 2010 3:01 pm

aaah kako so mi všeč predavanja v računalniški učilnici Very Happy high clap škoda da smo sam uro pa pol tuki, potem se pa selimo v boooooring navadno predavalnico. ah well, can't have it all Sad
Nazaj na vrh Go down
https://rpgetherness.slovenianforum.com
Silver Stray
Vajenka
Silver Stray

Število prispevkov : 124

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimePet Mar 19, 2010 6:13 pm

Js pa pišem seminaaaarsko, in to v petek zvečer! neeee Nezaslišano! nevihta
No ampak upam, da bom čez kakšno uro že konc, pol grem pa naprej razsajat po vampirskem podzemlju high clap
Aja pa se opravičujem k tok s smajliji smetim, sam k so mi res tok hudi mr. love

Nazadnje urejal/a Silver Stray Sob Mar 20, 2010 1:23 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
May A. Moore
Vodja klana
May A. Moore

Število prispevkov : 144

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimePet Mar 19, 2010 7:33 pm

Lyra, ni panike.
Drugač pa mah nevem men se dostkrat ne da kr neki nakladat tuki v klepetu. Večinoma samo berem vaše poste in se hahljam zraven lol! ne sj ne.
Nazaj na vrh Go down
P.A.M.
Vajenka
P.A.M.

Število prispevkov : 76

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimePet Mar 19, 2010 9:41 pm

boga silver, ampak sej bo, tebi saj ni potrebno pri miru v postelji ležat, bi veliko rajši kakšne diferencialčke reševala - mogoče tistega za zemeljski težni popešek Wink
Vsi, ki pa jokcate glede sš, pa v tolažbo, če ne grte ravno na fdv, ki mimogrede ni faks, vam je zdele prav "fletno"
Nazaj na vrh Go down
Jade MacKenzie
Vodja klana
Jade MacKenzie

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimePet Mar 19, 2010 11:21 pm

In zakaj FDV ne bi bil faks?
Nazaj na vrh Go down
Silver Stray
Vajenka
Silver Stray

Število prispevkov : 124

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeSob Mar 20, 2010 1:20 am

P.A.M. je napisal/a:
bi veliko rajši kakšne diferencialčke reševala - mogoče tistega za zemeljski težni popešek Wink

Hihi, včas sem misla, da so vsi matematiki rahlo crazy (no offence če je tle kakšen matematik, saj vas mam v resnic čis rada tolažba ) sam zadnje cajte pa ugotavljam, da ste fiziki še na kvadrat hujši, al kako že to gre. scratch
Pa ne bit jezna, sej vas mam tud v resnic čis rada. pop

Sem pa zdej končn končala seminarsko, sam se mi ne da razsajat po podzemlju, ker se preveč crk. Se vidmo jutr oziroma dans, če bom kej duma. cool
Nazaj na vrh Go down
P.A.M.
Vajenka
P.A.M.

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeSob Mar 20, 2010 6:32 am

Jade MacKenzie je napisal/a:
In zakaj FDV ne bi bil faks?
Zakaj le? Najtežji prednet so vrata, padeš lahko pa samo po stopnicah.
Ok sej ne rečem ena ali pa dve smeri sta produktivni, vse ostalo je pa tak šund, da bi ga bilo potrebno ukiniti.

Pa ne da si ti s fdv-ja!?! To pove ogromno o tebi Twisted Evil
Nazaj na vrh Go down
May A. Moore
Vodja klana
May A. Moore

Število prispevkov : 144

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeSob Mar 20, 2010 7:05 am

No, no, P.A.M. ne bi o takih predsodkih.
Nazaj na vrh Go down
P.A.M.
Vajenka
P.A.M.

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeSob Mar 20, 2010 8:03 am

A imam kake predsodke? Dejstvo je, da to kar študiraš si in s tem so določene tudi nekatere značajske lastnosti. V to trdno verjamem.
Npr.: Če si s fmf-ja si ali geek ali pa piflar
Isto tudi; če si s prava, si pa sadomazo
Predno rečete, kar koli Pf sem že dala skozi, fmf pa zdaj dajem skozi
Nazaj na vrh Go down
Jade MacKenzie
Vodja klana
Jade MacKenzie

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeSob Mar 20, 2010 8:37 am

Ne, jaz sem z Upravr. Heh ravno včerajo smo z bivšimi sošolci ugotavljal koliko nas je na tistem koncu pa se nikoli ne vidimo, ker imamo ob čisto različnih urah predavanja Laughing se moramo malo bolj zorganizirat. Pa očitno sm js edini revček, ki ima predavanja tudi ob sobotah.

Kar se FDV-ja tiče ga pa ne moreš ocenjevat, če nisi študirala vseh 12 smeri, ki jih imajo. Men je žal, da nisem šla na kadrovski management, ker me zadeva zanima.
Za noben faks ne moreš rečt, da je lahek, ker je to odvisno od posameznika. Če se tebi smer ne zdi produktivna, je to tvoja stvar in še ne pomeni, da je s faksom kaj narobe.
Nazaj na vrh Go down
James Donovan
Vajenec
James Donovan

Število prispevkov : 65

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeSob Mar 20, 2010 10:51 am

P.A.M. je napisal/a:
A imam kake predsodke? Dejstvo je, da to kar študiraš si in s tem so določene tudi nekatere značajske lastnosti. V to trdno verjamem.
Npr.: Če si s fmf-ja si ali geek ali pa piflar
Isto tudi; če si s prava, si pa sadomazo
Predno rečete, kar koli Pf sem že dala skozi, fmf pa zdaj dajem skozi

To so samo dejstva ki si jih sama iznašla in jih nisi nič kaj prej pretehtala Smile

Poznam nekatere, ki so iz prava in jih to veseli. Pa potem v bistvu kar z veseljem delajo faks pa ga feštajo naokrog Smile Sadomazo si lahko tudi ti, če se tako bojiš za ocene in se piflaš cele dneve za tisto 10tko na koncu.
Jaz sem na primer na Medijskih komunikacijah, ker sem v bistvu po poklicu že Medijski tehnik in me tudi takšne stvari zelo zanimajo. Imam tudi kar veliko prakse iz moje smeri, ker delam tudi veliko obštudijskih dejavnosti. Kar pa ne pomeni da sem piflar, ker se v bistvu ne trudim kaj preveč. Zame je tista šestica, če me predmet ne zanima kaj preveč oz. če sem prelen čisto dovolj Smile

FDV je še vedno faks Wink na njem moraš delat, da prideš skozi. To kar govorijo da lahko padeš samo po stopnicah, so samo govorice Smile Padeš lahko na vsakem faksu, če se ne trudiš dovolj. Sicer pa nevem, zakaj bi nas morala predalčkat študente, ko pa vemo da bomo na koncu vsi imeli diplome, magisterije ali doktorate. Bomo zopet v enaki škatlji kot smo bili prej.

Faks je samo še ena dodatna pot, do tvoje izobrazbe. Na koncu je samo pomembno da imaš diplomo, ni tako pomembno iz česa. Pomembno je pač samo, da se ti vidi, da si dal skozi še neko dodatno teorijo Smile
Nazaj na vrh Go down
Lyra Lavis
Vajenka
Lyra Lavis

Število prispevkov : 67

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeSob Mar 20, 2010 1:47 pm

predsódek1 -dka m (ọ) negativen, odklonilen odnos do koga ali česa,
neodvisen od izkustva
: to je le predsodek; imeti najrazličnejše predsodke; niso bili
obremenjeni s predsodki / ekspr. otresel, znebil se je vseh predsodkov / ideološki, moralni
predsodek; zaradi rasnih predsodkov ga je sovražil; iz verskih predsodkov živine ne koljejo /
brez predsodkov je govorila o problemih

To je pa tudi vse kar bom rekla, ker se je brezveze s tem preganjat. Ko bo nekdo končal vse smeri na vseh fakultetah, ki v Sloveniji obstajajo, naj se glasi. Do takrat pa psssssst
Nazaj na vrh Go down
James Donovan
Vajenec
James Donovan

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeSob Mar 20, 2010 2:04 pm

haha Very Happy se strinjam z Lyro XD
Nazaj na vrh Go down
Jade MacKenzie
Vodja klana
Jade MacKenzie

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeSob Mar 20, 2010 2:29 pm

Js moram rečt, da so eni predmeti pri nas zame lahki. Ampak to je zato, ker me snov zanima. Kakšni, ki se meni zdijo noro težki, ker mi kar slabo rata, če samo pomislim, da bi se jih učila, se zdijo pa kakšnim mojim sošolcem lahki. Tako da je to stvar osebnega dojemanja, ne kritične ocene. Koliko bo pa diplomant/ka na koncu znanj odnesel je pa čist samo od njega/nje odvisno.
Nazaj na vrh Go down
P.A.M.
Vajenka
P.A.M.

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeSob Mar 20, 2010 3:55 pm

Jade MacKenzie je napisal/a:
Js moram rečt, da so eni predmeti pri nas zame lahki. Ampak to je zato, ker me snov zanima. Kakšni, ki se meni zdijo noro težki, ker mi kar slabo rata, če samo pomislim, da bi se jih učila, se zdijo pa kakšnim mojim sošolcem lahki. Tako da je to stvar osebnega dojemanja, ne kritične ocene. Koliko bo pa diplomant/ka na koncu znanj odnesel je pa čist samo od njega/nje odvisno.

Res!!! Si to sama ugotovila Sherlock, ali si pri tem rabila pomoč administratorjev?

Nazadnje urejal/a P.A.M. Sob Mar 27, 2010 7:21 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Jade MacKenzie
Vodja klana
Jade MacKenzie

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeSob Mar 20, 2010 3:58 pm

Mislim, da ti bom za tole nalimala opozorilo. Nesramnosti do drugih članov ne dovolimo. Pejt se na kakšen drug forum usajat.
Nazaj na vrh Go down
P.A.M.
Vajenka
P.A.M.

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeSob Mar 20, 2010 4:07 pm

če je pa tvoj tako zelo zabaven in to smo zato, ker ste skoraj vsi tako zelo vročekrvni,
pa kadaj pa kaj je trolle potrebno prepoznati, se jim nasmehniti in pokvariti zabavo ljudem kot sem jaz.
Obljubim bom plidna Very Happy
Ne me sovražit, ker sem novinka
Nazaj na vrh Go down
Jade MacKenzie
Vodja klana
Jade MacKenzie

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeSob Mar 20, 2010 4:21 pm

Mogoče ne znaš brat, mogoče misliš, da se mi da prenašat otročarije, mogoče se ti zdi pa zabavno. Kakor koli, začasni ban za 7 dni.
Nazaj na vrh Go down
James Donovan
Vajenec
James Donovan

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeSob Mar 20, 2010 6:25 pm

That's a hard one, we have here o.O hmm ja...tale ban pa je res začasen... lahk bi vsaj napisala lajk "Till infinity" sedem dni...jaz še nevem kak bom preživel mojo odsotnost od tega foruma T_T
Nazaj na vrh Go down
Jade MacKenzie
Vodja klana
Jade MacKenzie

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeSob Mar 20, 2010 7:35 pm

ah v Milanu se še spomnil ne boš na nas Wink
Nazaj na vrh Go down
James Donovan
Vajenec
James Donovan

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeSob Mar 20, 2010 8:58 pm

hmm...oooooooooooooook i'll have to agree with that one xD but still...
Nazaj na vrh Go down
Jade MacKenzie
Vodja klana
Jade MacKenzie

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeSob Mar 20, 2010 9:24 pm

no no kar nehaj blefirat :p
Nazaj na vrh Go down
James Donovan
Vajenec
James Donovan

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeSob Mar 20, 2010 10:21 pm

ok ok...sorry Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Jade MacKenzie
Vodja klana
Jade MacKenzie

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitimeSob Mar 20, 2010 10:32 pm

lahko pa se zlažeš in rečeš, da se boš spomnil kartico pisat Wink
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Klepet - Page 11 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 11 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Klepet
Nazaj na vrh 
Stran 11 od 16Pojdi na stran : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Next
 Similar topics
-