RPG Etherness
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RPG Etherness

Šamani, čarovniki, volkodlaki in vampirji na istem otoku

KazaloPortalLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Klepet

Go down 
+24
Dalton Letton
illidan
P.A.M.
Daisy Rice
Victoria Malfoy
James Donovan
Ethan O'Brian
Wen Valie
Kay Huatare
Rose Black
Armadal
Lux Dakota
Silver Stray
Ain Roel
James Rosier
Onyx Lyi
Azar Laston
Alexis Dowling
Alison Stonem
Lyra Lavis
Dragoony Silverwing
May A. Moore
Anduil Dior
Jade MacKenzie
28 posters
Pojdi na stran : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Next
AvtorSporočilo
Jade MacKenzie
Vodja klana
Jade MacKenzie

Število prispevkov : 460

Klepet - Page 7 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 7 Icon_minitimeČet Mar 11, 2010 2:12 pm

js sm bla na krvodajalski. drugače sem pa vsak dopoldan pri kompu (sicer se načeloma učim/delam raziskovalno/rešujem primere seminarjev), ampak mi ni problem vsake toliko osvežiti stran in kaj počvekat Very Happy
tako da kar z besedo na dan!
Nazaj na vrh Go down
https://rpgetherness.slovenianforum.com
Wen Valie
Vodja klana
Wen Valie

Število prispevkov : 130

Klepet - Page 7 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 7 Icon_minitimeČet Mar 11, 2010 2:24 pm

Dejmo izbrat eno temo, tko da se bo dal fino debatirat:)
Kr trenutn mi je ZLO dolgčas:)
Nazaj na vrh Go down
Jade MacKenzie
Vodja klana
Jade MacKenzie

Klepet - Page 7 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 7 Icon_minitimeČet Mar 11, 2010 2:39 pm

pa dajmo Very Happy lahko debatiramo o aretaciji naših vrlih politikov ali pa današnji zmagi Tine Maze ali pa... o Baričeviču ne bomo, ker se mi celotna zadeva že totalno gnusi. o čem bi še lahko?
Nazaj na vrh Go down
Armadal
Polnopraven član
Armadal

Število prispevkov : 360
Kraj : Ljubljana

Klepet - Page 7 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 7 Icon_minitimeČet Mar 11, 2010 3:18 pm

dunno...kitarah x)
Nazaj na vrh Go down
Jade MacKenzie
Vodja klana
Jade MacKenzie

Klepet - Page 7 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 7 Icon_minitimeČet Mar 11, 2010 3:34 pm

ne vem zakaj, ampak nekako se mi dozdeva, da bosta v tej debati vključena samo dva Laughing vsekakor bolje kot nič, tako da se lahko tudi o tem razgovorite Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Armadal
Polnopraven član
Armadal

Klepet - Page 7 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 7 Icon_minitimeČet Mar 11, 2010 4:20 pm

jao xD
ok, mam bolšo idejo Very Happy

o photoshopu alpa risanju<3
Nazaj na vrh Go down
Jade MacKenzie
Vodja klana
Jade MacKenzie

Klepet - Page 7 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 7 Icon_minitimeČet Mar 11, 2010 5:06 pm

točno, lahko bi tisti, ki obvladate photoshop kakšn šnel kurz napisal. kej v smislu tutoriala tistih stvari, ki jih najpogosteje uporabljate. ali pa kako ste kak banner izdelal, da se še ostali malo naučimo pa potem probamo sami narest in pokažemo izdelke Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Wen Valie
Vodja klana
Wen Valie

Klepet - Page 7 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 7 Icon_minitimeČet Mar 11, 2010 5:40 pm

Lahko se pa pogovarjamo o tem kdo je že kje bil..in kam se splača it po svetu:)
Nazaj na vrh Go down
Silver Stray
Vajenka
Silver Stray

Število prispevkov : 124

Klepet - Page 7 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 7 Icon_minitimeČet Mar 11, 2010 6:03 pm

Jaaa, to z učenjem photoshopanja ja fajn ideja, ker pol bomo mel vsaj več kandidatov pri natečajih za bannerje. Very Happy

Uhh, po svetu... jaz sem bla za enkrat sam v Evropi, največkrat v Nemčiji pa sosednjih državah, enkrat pa tudi v Londonu. Tja se ful splača it. Very Happy Pa Nemčija je tud zakon, če koga zanima srednji vek mora it nujno pogledat bavarske gradove <3 Smile U pa lani sem bla za novo leto na Švedskem, toook je blo zakon... Švedska je po mojem da ena najbolj pošlihtanih držav na spljoh.
Nazaj na vrh Go down
Wen Valie
Vodja klana
Wen Valie

Klepet - Page 7 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 7 Icon_minitimeČet Mar 11, 2010 6:11 pm

Zakon..ja sej jz sm že tut bla u Nemčij..Neuschwanstein<3<3 Drgač pa tut Rim ni slab:)
Glede Pariza lh povem, da bi blo lh bolš...sam kaj češ..letos grem še 1x:D
U Londonu še nism bla me pa zlo vleče da bi šla..isto na Švedsko al pa Norveško:) (Nekak so mi zlo ušeč skandinavks države^^)
Drugač bom mela pa letos kr pestro..najprej izmenjava v Nemčij s šolo, pol Egipt(že kdo bil?), Pariz, Verona(Romeo & Julia:D) in pa Bolgarija(spet šola..se kr splača bit pridn:D:)

Drugač bi šla pa 1x rada Aljasko pogledat:D
Nazaj na vrh Go down
Silver Stray
Vajenka
Silver Stray

Število prispevkov : 124

Klepet - Page 7 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 7 Icon_minitimeČet Mar 11, 2010 6:37 pm

Jaaaa Neuschwanstein je tko najlepši grad ever... Very Happy Sam v Franciji pa res še nisem bla, čeprav bi šla ful rada. Notre Damme je baje lepa. Smile U ja mene tud vlečejo skandinavske države... ful bi šla še kdaj na Švedsko (zato se pa švedščino učim zdej Wink) pa na Norveško pa Islandijo tud. Ja, v Veroni sem jaz tud bla, tam ko je kao Julijin balkonček... na izmenjavo greš? Ful zakon, vsi k grejo pridejo čis navdušeni nazaj... Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Ain Roel
Polnopraven član
Ain Roel

Število prispevkov : 89

Klepet - Page 7 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 7 Icon_minitimeČet Mar 11, 2010 6:39 pm

Jaz pa mam PF, ne PS.

Bla pa sem že kr marsikje po svetu. V Egiptu, Afriki, v Evropi pa sem bla v: Nemčiji, Avstriji, Nizozemski, Španiji, Franciji, Italija (Gardeland), Madžarski, Letos pa gremo v London. V Španiji sem bla na otočku tak, da nisem bla tam v glavnih mestih pa to, na Nizozemskem pa je Amsterdam sicer zlo umazan ampak vseeno lep. Francija, Monaco, Nica in bližnja mesta, sem hodla tam, ko dirkajo, v Nemčiji sem bla tam čisto neki na robu v nekem malem mestu Freiburg (mislim, da se tak napiše) pa v Grazu valda. Komaj pa čakam na London.
Nazaj na vrh Go down
Wen Valie
Vodja klana
Wen Valie

Klepet - Page 7 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 7 Icon_minitimeČet Mar 11, 2010 6:45 pm

Gardaland* Smile samo bol mi je všeč park Mirabilandia:)
Zlo lepa pa je tut Tunizija:)

Švedščina...zanimivo:D Kere jezike pa nasploh govoriš?Smile
Nazaj na vrh Go down
Armadal
Polnopraven član
Armadal

Klepet - Page 7 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 7 Icon_minitimeČet Mar 11, 2010 7:43 pm

hah, to bi blo loh zanimivo...mogoce ksn step-by-step banner nardim d vidte kko to jz delam. Drgac pa tega je na netu tko 10 ton in ce bi se vm dal mau pobrskat bi se tut vi naucil x)

Noo...jz sm biu u provansi, monacotu, juzni nemciji, avstriji, celo italijo(italija forever the best rulz^^), hrvaska valda, anglija, letos gremo se u london(k to si mors posebi ogledat k drgac pou stvari ne vids xD) pol pa u turcijo gremo vrjetn letos, drgac pa sardinija se...pa grcija sej res. In se finska Very Happy jz tut biu na izmenjavi smo sli lih na finsko<3 ful je blo hudo. Izmenjave forevr Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Wen Valie
Vodja klana
Wen Valie

Klepet - Page 7 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 7 Icon_minitimeČet Mar 11, 2010 7:45 pm

Mi smo pa lani misl it v Provanso..sam sm mogla na operacijo -.- Kako pa je?Smile

Ma izmenjave so itak najbolšVery Happy srce:
Nazaj na vrh Go down
Jade MacKenzie
Vodja klana
Jade MacKenzie

Klepet - Page 7 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 7 Icon_minitimeČet Mar 11, 2010 7:50 pm

jaaaa Mirabilandia je ful luškana Very Happy

no js sm bla pa že po celi Italiji in vsekakor priporočam Rim (letos spet) ter Sorentinski polotok. Aja pa Sicilijo. Tam so najbolje ohranjeni grški templji, tako da se jih resnično splača it pogledat. Sam toliko - čeprav se reče DOLINA templjev tist ni dolina, ampak so templji po vrhovih malih hribčkov k so povezani skup, tako da je čisto vse v klanec. Ampak se splača.
v Franciji sem bila v Provansi pa Nica in Cannes in to, Pariz, ampak ni bilo časa za Louvre, ker sem bila tam kot au paire. Provansa je noro lepa pa folk je zakon. pa bli smo tudi na hitro v monte carlu. do takrat sploh nisem vedla kaj je draga kava...
Bila sem tudi v Tuniziji - noro dobra hrana in kava, ful prjazen folk. totalno smešni taksisti pa precej neuporabni policaji, razen če govorite francosko. hrana je pa res dobra, 4 dodatne kile sem sabo nazaj prnesla :S aja pa kamele sploh ne smrdijo Laughing
Lansko leto je bila pa Grčija, natančneje otok Kos. luškan otok, da je kej. templji pa totalno razočaranje. resno, na tleh so trije kamni in oni to na zemljevid narišejo, ker je bil tam grški temlj dionizu. ja fuj no vsaj restavriral bi ga! je pa zelo lepo ohranjen Asklepion - prva "bolnica" pa Sokratova platana tudi še stoji. it's freaking huge Very Happy Very Happy Very Happy

bi šla pa tud jaz pogledat bavarske gradove, ampak niti besedice ne govorim nemško, tako da mi je malo zoprno po nemčiji kolovratit. vse kar sm vidla je tehnični muzej, ki je res RES vreden ogleda pa še to sem se našim k so se nemščino učil v gimnaziji nalimala zraven, tko da sem mela skos prevajalce.
v egiptu je bila pa dragoony že. mogoče bo imela kmalu kaj časa pa bo kakšne slikice nalimala.
šla bi pa na irsko tud pa nova zelandija. pa avstralija pol ko bo vsaj neki tistih strupenih živali izumrlo Laughing

aja pa silver, švedka je dejansko najbolj pošlihtana evropska država kar se vsega tiče.

banner bi pa lahko kakšnega vidli kako se nardi, da ne brskamo med neuporabnimi tutoriali, ampak izvemo samo tisto kar je uporabno Wink
Nazaj na vrh Go down
Wen Valie
Vodja klana
Wen Valie

Klepet - Page 7 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 7 Icon_minitimeČet Mar 11, 2010 7:54 pm

Uou Zakon:D
Glede Avstralije mam pa enepar slikc doma(sam Ati biu-.-) tko da če te zanima lh tut tko kako prlimam..isto z Brazilije, Kube pa Tajske..aja pa Los Angelesa:)

Baaaa..jz bi šla useposod:D
Nazaj na vrh Go down
Jade MacKenzie
Vodja klana
Jade MacKenzie

Klepet - Page 7 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 7 Icon_minitimeČet Mar 11, 2010 7:57 pm

limaj Very Happy

heh saj maš še čas, nikjer ne piše, da ne boš šla Wink
Nazaj na vrh Go down
Wen Valie
Vodja klana
Wen Valie

Klepet - Page 7 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 7 Icon_minitimeČet Mar 11, 2010 8:09 pm

Nazaj na vrh Go down
Armadal
Polnopraven član
Armadal

Klepet - Page 7 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 7 Icon_minitimeČet Mar 11, 2010 8:29 pm

uff, obsezno jade x)
Ma nardim magar en banner po kosih pa vm nalimam Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Jade MacKenzie
Vodja klana
Jade MacKenzie

Klepet - Page 7 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 7 Icon_minitimeČet Mar 11, 2010 8:44 pm

a ne da Very Happy

po kosih, z vsemi opisi (kar takimi za budale, da bomo sigurno razumel) pa slikicami postopka. skratka, čisto vse Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Armadal
Polnopraven član
Armadal

Klepet - Page 7 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 7 Icon_minitimeČet Mar 11, 2010 9:04 pm

a tko:
To je brush tool : (in pol print screen in z rdeco obkrozen brush tool?) Laughing
Nazaj na vrh Go down
Jade MacKenzie
Vodja klana
Jade MacKenzie

Klepet - Page 7 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 7 Icon_minitimeČet Mar 11, 2010 9:10 pm

mogoče za začetek en print screen najpogosteje uporabljenih orodij pa za vsakega napisano kaj je :p potem pa dalje.
Nazaj na vrh Go down
Armadal
Polnopraven član
Armadal

Klepet - Page 7 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 7 Icon_minitimeČet Mar 11, 2010 9:41 pm

it doesen't work like that....najbolj uporabljani so pr meni zdawnloadni brushi, polygonal lasso in text tool...use ostalo so efekti. But we'll see Very Happy
Mejbi ju3 zwecer k mam cajt nardim photoshoping for dummies: lesson one; banners Laughing
Nazaj na vrh Go down
Jade MacKenzie
Vodja klana
Jade MacKenzie

Klepet - Page 7 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 7 Icon_minitimeČet Mar 11, 2010 9:44 pm

brushe lahko tud sam narediš, ne rabiš downloadat :p vsaj pri illustratorju jih lahko sam narediš, verjetno pri PS tudi.

ok, ti najboljš veš kaj uporabljaš. važno da nas naučiš bannerje delat Wink
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Klepet - Page 7 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 7 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Klepet
Nazaj na vrh 
Stran 7 od 16Pojdi na stran : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Next
 Similar topics
-