| Glasba | |
|
+7Ain Roel Lyra Lavis Silver Stray James Donovan Wen Valie Jade MacKenzie Armadal 11 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Armadal Polnopraven član
Število prispevkov : 360 Join date : 14/01/2010 Age : 29 Kraj : Ljubljana
| |
| |
Jade MacKenzie Vodja klana
Število prispevkov : 460 Join date : 25/12/2009
| Naslov sporočila: Re: Glasba Ned Mar 07, 2010 4:09 pm | |
| Lahko bi še povedal kaj poslušaš Js večinoma rock, občasno mi zapaše kakšna soft varianta metala (kot npr. Sonata arctica) pa 80s kjer prevladujeta Phil Collins in Brian Adams. Ne maram rapa, z izjemo kakšnega komada Murat&Jose, da se mal nasmejim. Nikakor in pod nobenimi pogoji pa ne prenesem čefurjade. Plavi Orkestar in podobni ok, ampak Ceca in podobno sranje pa ni šans. | |
|
| |
Wen Valie Vodja klana
Število prispevkov : 130 Join date : 28/02/2010
| Naslov sporočila: Re: Glasba Ned Mar 07, 2010 4:35 pm | |
| Jz tut Rock večinoma..se pa najde kakšna izjema kjerkol..nasploh pa poslušam vse razn Metala:) | |
|
| |
James Donovan Vajenec
Število prispevkov : 65 Join date : 06/03/2010 Age : 35
| Naslov sporočila: Re: Glasba Ned Mar 07, 2010 5:57 pm | |
| Rock in Metal, ta je pri meni skoraj nepogrešljiv ni jutra ko grem na faks da si ga sproti zavrtim, me malo postavi na pravi tir. Pa tudi ko sem včasih malo slabe volje mi zapaše kakšen dober komad Drugače sam tud ne maram kakšne Cece in nasploh balkana, si pa rad od časa do časa tud kakšno klasiko zavrtim, da me malo pomiri pa to | |
|
| |
Silver Stray Vajenka
Število prispevkov : 124 Join date : 18/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Glasba Ned Mar 07, 2010 9:42 pm | |
| Jaz tudi metal in rock, pa klasiko imam tudi zelo rada. u kok mamo podobne okuse za glasbo... večinoma poslušam bolj simfonične bande ala Nightwish, Within Temptaion, Epica in podobne, ampak tud Sonata Arctica je fajn ja... Tale verz, ki ga imam v podpisu, je pa od Skilletov - oni so mi tud zlo dobri, čeprav sem jih šele pred kratkim spoznala. Drugač znajo bit pa kakšni Rasmusi tud fajn, pa My Chemical Romance... | |
|
| |
Armadal Polnopraven član
| Naslov sporočila: Re: Glasba Ned Mar 07, 2010 10:25 pm | |
| jah da vidm mau vase komentarje x) se strinjam drgac s tabo, silver xD jz ze vec cajta ugotavlam da uglaunem usi forumckarji poslusamo metal pa rock Torej, k vasmu ni velik za dodt, razn mogoce ksn tastr komad od metallice ucas zapase, pa cob, pol pa bol folk metal, pa ksn industrial tut trash pa syphonic pa itq owna^^ Od milejse muske bol ksni scorpionsi, u2, alice cooper, queeni... Pol pa ne prenesm isto, cefurjade, rap (razn ksne izjeme) , tehno in vecino sodobnga popa alla lady gaga, britney spears in to... >< | |
|
| |
Wen Valie Vodja klana
| Naslov sporočila: Re: Glasba Pon Mar 08, 2010 1:02 pm | |
| No če smo že pr čefurjadi..men je pa dokaj ušeč...(pač to smo mi dol z juga haha)..sam mi gre pa na kurac ku se folk fura po mestu z odprtimi okni pa musko do KONCAA..matr dej to doma deli-.-
Drgač paa: BLINKI PRIDEJO V ITALIJO! (sam zdej morm še mami prepričat) | |
|
| |
Armadal Polnopraven član
| Naslov sporočila: Re: Glasba Pon Mar 08, 2010 4:32 pm | |
| umh, well, okusi se razlikujejo A to blink 182? Bwoo >< men niso prevec dobri...kar je od panka uredu so mi edino exploited | |
|
| |
Wen Valie Vodja klana
| Naslov sporočila: Re: Glasba Pon Mar 08, 2010 5:22 pm | |
| Usakmu svoje | |
|
| |
Lyra Lavis Vajenka
Število prispevkov : 67 Join date : 08/01/2010 Age : 34
| Naslov sporočila: Re: Glasba Pon Mar 15, 2010 1:53 pm | |
| U šele zdaj sm opazla tole temo.... Moja ultimate fejvurit skupina je U2 (lhkar poslušam Bad ), njih prov vsak dan poslušam. I love U2 Moja druga manija so Queeni Pol pa kak Bruce pa Phil, kšni pop komadi iz osemdesetih in še kej bi se našlo sam trenutno se ne morem spomnt. Em... Tku za sproti pa tudi to popularno muziko al kku bi to človk imenoval Poslušam tudi precej španske-latinoameriške muzike. Brezveze, da vam naštevam izvajalce, kr mislm, da jih itak ne poznate Včasih mi sede tudi sam instrumentalna; ponavadi kak flamenco al pa kak tango. Aja, pa pozabla sm Andrea Bocellija, Lauro Pausini, Roda in Nirvano V glavnem poslušam skorej use, sam mam pa tiste komade, ki se jih nikoli ne naveličam in so mi naj naj naj. Včasih mam kako kratko obsesijo s kom, trenutno je to Barry White. Tak sexy glas ima
Nazadnje urejal/a Lyra Lavis Pon Mar 15, 2010 2:02 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Armadal Polnopraven član
| Naslov sporočila: Re: Glasba Pon Mar 15, 2010 2:01 pm | |
| hah, ta tema tle stoji ze neki cajta x) U2 so men ql, saam bono je mau prevec poun samga sebe za moi okus. Drgac majo pa ql musko^^ men najbol rula one, kr je tut dbest za spilat na kitaro Bruce je itq car, se posebi glory days phil ma ene par dobrih, drgac ga pa dost ne prenesm...recmo in the air tonight pa se una, aam, believe in me? Nwm tocno kko je una tadruga. Ampk uglaunem te2 sta mi dobre, ostalo je pa bol tko. Valda, 80s pa 70s pa 60s so tut se kr ksni komadi sam 90s pa usen ne mors pozabt. Tut takrt je blo velik dobre muske | |
|
| |
Ain Roel Polnopraven član
Število prispevkov : 89 Join date : 10/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Glasba Pon Mar 15, 2010 5:29 pm | |
| Pri meni pa prevladuje precvsem Nightwish, ko se hočem mau spravit k sebi pa Metallica, za splošno rabo. Drugače pa poslušam skoraj vse od Rocka. | |
|
| |
Armadal Polnopraven član
| Naslov sporočila: Re: Glasba Pon Mar 15, 2010 5:47 pm | |
| aww Koncno nekdo k poslusa metalico. Joy^^ A poznas devil's dance? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Glasba Tor Mar 16, 2010 6:15 am | |
| Najboljša je Whiskey in the jar, pa One devil's dance pa moram še najt. Aja pa seek and destroy je carska. | |
|
| |
Armadal Polnopraven član
| Naslov sporočila: Re: Glasba Tor Mar 16, 2010 6:35 am | |
| men pa whiskey in the jar ni tok... Recmo call of cthulhu rula, pa one je tut hud, master of puppets Valda pa human & no leaf clover Najbolse so s&m izvedbe<3 tko use razn masterja so bolse kt originali Aja, se battery pa sad but true sta tut ful huda | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Glasba Tor Mar 16, 2010 11:19 am | |
| Moj playlist za dans dopoldan Bryan Adams: Here I am, I'l be right here waiting Please forgive me Open road Heaven Phil Collins: One more night Strangers like me True colors Another day in paradise In the air tonight Take a look at me now Two worlds Scorpions – Wind of change Rasmus – In the shadows Vlado Kreslin: Dan neskončnih sanj, Lahko bi zletela Še je čas Johnny Cash – Man in black Keith Urban – You'll think of me Randy Travis – Three wooden croses Abba – Ra ra rasputin AeroSmith –I don't wanna miss a thing Frank Sinatra – Fly me to the moon Meat Loaf: Heaven can wait, Did I say that Midnight at the lost and found Tom Jones – Delilah | |
|
| |
Armadal Polnopraven član
| Naslov sporočila: Re: Glasba Tor Mar 16, 2010 2:05 pm | |
| niet bad No, grem se jz narest tole za foro... Children of bodom: -are you dead yet? -hate crew deathroll -lake bodom -children of bodom Metallica -no leaf clover -human -devil's dance -master of puppets -sad but true Nightwish: -last of the wilds -nemo -dark chest of wonders -master passion greed -poet and the pendulum -astral romance -beauty and the beast Scorpions: -no pain no gain -alien nation -send me an angel -still loving you -no one like you -dynamite -the zoo Liquido-Narcotic The servant-cells Queen: -the show must go on -innuendo -who wants to live forever That would be it pa se ksn ang. Valck popoudne na plesnih vajah x) | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Glasba Tor Mar 16, 2010 6:54 pm | |
| Nightwish: Bye bye beautifoul Amaranth The Islander Sleepwalker Nemo Metallica: Whiskey in the Jar Master of puppets Seek and destroy One Nothing else maters (sicer ni njihova značilna ampak je leepa) Tak nekaj malega od mene , tote pesmice rulajo. | |
|
| |
Lux Dakota Desna roka
Število prispevkov : 179 Join date : 18/01/2010 Kraj : Neznan.
| Naslov sporočila: Re: Glasba Tor Mar 16, 2010 7:19 pm | |
| | |
|
| |
Silver Stray Vajenka
| Naslov sporočila: Re: Glasba Tor Mar 16, 2010 7:41 pm | |
| Ooo, to je pa iz Renta čis zate pesem Lux | |
|
| |
James Donovan Vajenec
Število prispevkov : 65 Join date : 06/03/2010 Age : 35
| Naslov sporočila: Re: Glasba Tor Mar 16, 2010 9:02 pm | |
| Ne morem ga nehat poslušat XD+ seveda celotno njegovo zbirko eksperimentov | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Glasba Tor Mar 16, 2010 9:07 pm | |
| Hah James hecen zvok Js pa tega ne morm nehat poslušat in gledat, ko se enkrat spomnim nanj. oni od Lux pa moram priznat, da je všečen | |
|
| |
illidan Vajenec
Število prispevkov : 9 Join date : 20/03/2010
| Naslov sporočila: Re: Glasba Pet Mar 26, 2010 4:38 pm | |
| Jaz pa imam najraje oberkreiner (z tiste ki ne veste so to avseniki in podobno ) res pa je da mi včasih zapaše tudi kaj drugega kot npr. green day, Jerry Lee Luis in vse drugo kar mi gre v ušesa. Edino kar mi ne gre v ušesa je čefurjad | |
|
| |
Silver Stray Vajenka
| Naslov sporočila: Re: Glasba Čet Apr 01, 2010 5:57 am | |
| Ok, eno vprašanje, da se bomo malo kregal... Keri Nighwishi so vam ljubši: "ta stari" s Tarjo al "ta novi" z Anette? Men so ful ljubši ta novi, ker mi je bla njihova glasba prej ful zakon, sam Tarjin glas me je malo motil, zdej majo pa še zmer ful zakon glasbo, pa še lep vokal. Všeč mi je pa zato, ker je bolj tak nežen in lepšo barvo ima, imo. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Glasba Čet Apr 01, 2010 4:02 pm | |
| Anette logično boljša. Taki lepi glasek ma. Od Tarje je meni najbolj všeč tista nemo. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Glasba | |
| |
|
| |
| Glasba | |
|