RPG Etherness
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RPG Etherness

Šamani, čarovniki, volkodlaki in vampirji na istem otoku

KazaloPortalLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Ainova izdelovalnica bannerjev & avatarjev

Go down 
3 posters
AvtorSporočilo
Ain Roel
Polnopraven član
Ain Roel

Število prispevkov : 89

Ainova izdelovalnica bannerjev & avatarjev Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Ainova izdelovalnica bannerjev & avatarjev   Ainova izdelovalnica bannerjev & avatarjev Icon_minitimePet Jan 15, 2010 3:45 pm

Hja, PF imam že mislim da dve leti in znam v njem že marsikaj naredit. Avatarji niso nič posebnega, bannerje pa naredim še kar lepe. Lase sicer pobravam ampak ne pretirano lepo, prav tako znam pobarvat majico ampak zna se zgodit, da bo bolj grdo kot pa lepo. ZAHTEVAM (O.K. želim), da date zraven sliko, ker se drugače lovim in iščem slike po vsem internetu. Slike so lahko od povsod, na njih pa ne sme bit nobenih zaščit, ker jih ne znam zbrisat.
Nazaj na vrh Go down
Dragoony Silverwing
Vodja klana
Dragoony Silverwing

Število prispevkov : 58
Kraj : Lj

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ainova izdelovalnica bannerjev & avatarjev   Ainova izdelovalnica bannerjev & avatarjev Icon_minitimePet Jan 15, 2010 9:04 pm

Mogoče najprej sebi zrihtaj avatar roll eyes . Drugače pa mal pokaž kaj znaš. Se bo folk lažje odločil.
Nazaj na vrh Go down
Ain Roel
Polnopraven član
Ain Roel

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ainova izdelovalnica bannerjev & avatarjev   Ainova izdelovalnica bannerjev & avatarjev Icon_minitimeSob Jan 16, 2010 7:44 am

Nazaj na vrh Go down
Dragoony Silverwing
Vodja klana
Dragoony Silverwing

Število prispevkov : 58
Kraj : Lj

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ainova izdelovalnica bannerjev & avatarjev   Ainova izdelovalnica bannerjev & avatarjev Icon_minitimeSob Jan 16, 2010 8:17 am

Zanimivo. Še v JPG se nauči shranjevat pa bo še bolš. BMP preveč postora zasedejo.
Nazaj na vrh Go down
Armadal
Polnopraven član
Armadal

Število prispevkov : 360
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ainova izdelovalnica bannerjev & avatarjev   Ainova izdelovalnica bannerjev & avatarjev Icon_minitimeSob Jan 16, 2010 8:09 pm

recmo da so šekr, ku bolš teško pridš s pfjom...

uno taprvo ema watson namizje je ful čudno k se face na sredini križata, tko uko je mal prstran prozorno...
un tadrug pa mi tista watson pisava full ne paše...

bann je pa hud.. Very Happy sam tista krilca so mogoč mal slabo zblurani robovi..pa mau prazno deluje ...
pa odločno previsok je za moi okus :/ ampk to je pač stvar okusa Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Ain Roel
Polnopraven član
Ain Roel

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ainova izdelovalnica bannerjev & avatarjev   Ainova izdelovalnica bannerjev & avatarjev Icon_minitimeNed Jan 17, 2010 7:01 am

Tistega sem delala ful visokega, ker sem delala za eno in je hotla visokega imet. Drugače so moje običajne mere 350x150 avatar pa takšen kot moj.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ainova izdelovalnica bannerjev & avatarjev   Ainova izdelovalnica bannerjev & avatarjev Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Ainova izdelovalnica bannerjev & avatarjev
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1