Ain Roel Polnopraven član
Število prispevkov : 89 Join date : 10/01/2010
| Naslov sporočila: Ainova izdelovalnica bannerjev & avatarjev Pet Jan 15, 2010 3:45 pm | |
| Hja, PF imam že mislim da dve leti in znam v njem že marsikaj naredit. Avatarji niso nič posebnega, bannerje pa naredim še kar lepe. Lase sicer pobravam ampak ne pretirano lepo, prav tako znam pobarvat majico ampak zna se zgodit, da bo bolj grdo kot pa lepo. ZAHTEVAM (O.K. želim), da date zraven sliko, ker se drugače lovim in iščem slike po vsem internetu. Slike so lahko od povsod, na njih pa ne sme bit nobenih zaščit, ker jih ne znam zbrisat.
| |
|
Dragoony Silverwing Vodja klana
Število prispevkov : 58 Join date : 03/01/2010 Age : 39 Kraj : Lj
| |
| Naslov sporočila: Re: Ainova izdelovalnica bannerjev & avatarjev Sob Jan 16, 2010 7:44 am | |
| | |
|
Dragoony Silverwing Vodja klana
Število prispevkov : 58 Join date : 03/01/2010 Age : 39 Kraj : Lj
| Naslov sporočila: Re: Ainova izdelovalnica bannerjev & avatarjev Sob Jan 16, 2010 8:17 am | |
| Zanimivo. Še v JPG se nauči shranjevat pa bo še bolš. BMP preveč postora zasedejo. | |
|
Armadal Polnopraven član
Število prispevkov : 360 Join date : 14/01/2010 Age : 29 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ainova izdelovalnica bannerjev & avatarjev Sob Jan 16, 2010 8:09 pm | |
| recmo da so šekr, ku bolš teško pridš s pfjom... uno taprvo ema watson namizje je ful čudno k se face na sredini križata, tko uko je mal prstran prozorno... un tadrug pa mi tista watson pisava full ne paše... bann je pa hud.. sam tista krilca so mogoč mal slabo zblurani robovi..pa mau prazno deluje ... pa odločno previsok je za moi okus :/ ampk to je pač stvar okusa | |
|
| Naslov sporočila: Re: Ainova izdelovalnica bannerjev & avatarjev Ned Jan 17, 2010 7:01 am | |
| Tistega sem delala ful visokega, ker sem delala za eno in je hotla visokega imet. Drugače so moje običajne mere 350x150 avatar pa takšen kot moj. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Ainova izdelovalnica bannerjev & avatarjev | |
| |
|