| Klepet | |
|
+3Tempest Kaine Narnaya Umbranox Wen Valie 7 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Sky Vajenka
Število prispevkov : 45 Join date : 03/05/2010
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Feb 17, 2014 7:11 pm | |
| hello! krasno se mi zdi, da je forum nazaj, čeprav sem šele zdaj dejansko našla čas, da sem se dala nazaj gor. awesome that it's back, tho! :3
in ja, kako ste kaj and all that? | |
|
| |
Jade MacKenzie Vodja klana
Število prispevkov : 460 Join date : 25/12/2009
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Feb 17, 2014 7:23 pm | |
| trenutno raaaahlo zafrustrirano, ker igrica noče pravilno delat... ampak sicer pa v redu, pogrešamo sonce in toploto | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Feb 17, 2014 8:26 pm | |
| Evo zdaj pa lahko pomagate pa se malo igrate: http://studio42.si/gamez/zlatniki/ Z vrha padajo zlatniki in imate 20 sekund časa, da zberete čim več točk. Ni še končano, nekaj featurjev še manjka in trenutno je še treba pazit, da se miška premika samo levo in desno, ne pa tudi gor/dol, drugače se izgubi kontrola. Pa ko je konec igre, je potrebno osvežit stran, ni še Replay gumba... Vsi komentarji, predvsem pa število doseženih točk, so mnogo dobrodošli | |
|
| |
Raven Ambarien Desna roka
Število prispevkov : 33 Join date : 15/02/2014
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Feb 17, 2014 10:25 pm | |
| Ni slabo za pol minutke odklopa višjih miselnih procesov. Prišel do 40 točk. Je pa grafika malo varljiva, ker cekina veverica ne pobere ko se le-ta dotakne vrha košare, ampak šele potem ko je cekin nekje napol v košari. Pa predlagam opcijo premikanja s tipkama <- in ->, se mi zdi da je za večino še vedno malo bolj instinktivo kot miš. | |
|
| |
Morrigan Vodja klana
Število prispevkov : 18 Join date : 07/02/2014
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Feb 18, 2014 11:41 pm | |
| haha ups lejo se vas je pa nabralo umes ko nism gledala. a vam je kul drugač ta izjemno nedodelana grafika še? xD bom probala še navbar pa gumbe ta tedn nardit, sam ne obljubljam nič. sm pa odprta za predloge drugače welcome back, tisti ki ste nazaj, pa tudi vam svežemu mesu veselo pomaham | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Feb 19, 2014 7:14 am | |
| Meni je bila že ta, ki je bila še pred prenovo, všeč. Je bilo pa vmes kar nekaj zanimivih sprememb na boljše, tako da samo čakam s čim nas še presenetiš ^^ | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Feb 21, 2014 8:19 pm | |
| Ajde vampirji gremo na koncilij | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Feb 22, 2014 9:53 am | |
| Jaz sem tam, zdaj pa samo da se še ostali prikažejo Mimogrede, imajo drugi klani tudi podforum za naloge ki je skrit za ne-člane, ali jih morajo vodje še odpret? | |
|
| |
Morrigan Vodja klana
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Feb 23, 2014 11:08 am | |
| heh, don't worry your pretty little mind over that | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Feb 23, 2014 5:59 pm | |
| Hvala za odgovor Morrigan, povedala si mi dovolj da vem kaj je najverjetneje res. P.S: Don't get sassy with me young lady, or I'm calling Flemeth | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Mar 02, 2014 10:09 pm | |
| well yesh, tudi, če ti ne pove ničesar, lahko domnevaš kaj je najbolj verjetno | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Mar 06, 2014 10:23 am | |
| Toooooreeejjj... nekam tiho je tukaj zadnje čase XD | |
|
| |
Narnaya Umbranox Vodja klana
Število prispevkov : 34 Join date : 02/05/2010 Age : 28
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Mar 06, 2014 12:09 pm | |
| precej ja. js sm zadnje dni bolj ali manj spala, kr sm bla bolna, sam ostalih pa tut ni... | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Mar 06, 2014 4:40 pm | |
| Po mojem je krivo to, da ni neke prave iniciative s strani vodij - izvzemši Jade, ki tako ali tako vso zadevo drži pri življenju. Po mojem če bi se ve tri z Wen in Morrigan uspele angažirati, da bi bilo lahko tudi več dogajanja med ne-vampirji. Bi bilo pa tudi fino, da se vodje končno odločite kako zdaj s forumskim oglasom, tako da ga lahko začnemo lepit kamor bomo pač lahko. Sam sem imel nekaj časa račun na Picture to Burn, če mi ga niso zbrisali ga imam verjetno še vedno, poznam pa tudi par ljudi z Eragona in ene od še aktivnih Bradavičark, ki jih lahko prosim za izmenjavo oglasov. | |
|
| |
Morrigan Vodja klana
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Mar 08, 2014 3:00 am | |
| Neh sej za eragona lhka js poskrbim.
Kar se pa tice neaktivnosti.. mja, tale moj teden je biu svinjarija, sej ta naslednji bo boljsi..en malo.x) | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Mar 08, 2014 10:39 pm | |
| Upajmo da ti bodo dali dovolj miru da se z ostalimi vodji končno za banner foruma zmenite Pa hvala da si se javila za Eragona, sem se že bal da te bom moral izrecno prosit ^^ | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Maj 18, 2014 7:51 am | |
| Običajno sem proti dvojnim postom, ampak pismo je tiho tukaj... EDIT: Ja tole je pa že naravnost žalostno... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|