| Zemljevid | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
P.A.M. Vajenka
Število prispevkov : 76 Join date : 19/03/2010
| Naslov sporočila: Zemljevid Ned Apr 18, 2010 5:40 am | |
| Naš otoček dobiva tudi vizualno podobo, Prvi obrisi so že ustvarjeni in tako je prišel čas, da posamezni kraji dobijo tudi svoja imena. Zanimajo me vaši predlogi imen za naslednje kraje: Mestece in jezero na nevtralnem ozemlju "Glavno" mesto vampirjev "Glavno" mesto šamanov "Glavno" mesto volkodlakov in "Glavno" mesto čarovnikov. Seveda lahko kakšnemu imenu date tudi svojo podporo. Tako se bo ime z največ podpore znašlo na zemljevidu
Nazadnje urejal/a P.A.M. Ned Apr 18, 2010 1:28 pm; skupaj popravljeno 2 krat | |
|
| |
Armadal Polnopraven član
Število prispevkov : 360 Join date : 14/01/2010 Age : 29 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Zemljevid Ned Apr 18, 2010 11:15 am | |
| uu, me me! Predlogeci^^ zemljevideki^^ yaay^^ Aam...mestece bi blo loh.. Klyksos Mitra Saabi ....se kej bi se nasl, sam zele mam obiske, pa sibam xD Aja, jezerce bi blo pa loh Arnark | |
|
| |
Erica Nea Aville Vajenka
Število prispevkov : 5 Join date : 15/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Zemljevid Pon Apr 19, 2010 2:53 pm | |
| Men je Klyskos ušeč, čeprou jezrce bi pa js bl dala Arniss Od vampirjov bi lah blo Katroa, k je ubistvu pomešan katakombe pa rov Od šamančkow Montura, mountains pa nature Od volkijov Forvolk (semizdi da usi pogruntate, iz česa pride xD) Pa čarovniki... Eawafiair Mešanca ush elementov | |
|
| |
Armadal Polnopraven član
| Naslov sporočila: Re: Zemljevid Pon Apr 19, 2010 4:03 pm | |
| aam, uno jezerce men ni usec ... Drgac od vampijev mi ni tok, una od carovnikov mi je pa huda Montura je tut uredu, forvolk bi biu pa loh bolsi Torej, moj predlog za vampije je... Aam xD Nuxos | |
|
| |
James Donovan Vajenec
Število prispevkov : 65 Join date : 06/03/2010 Age : 35
| Naslov sporočila: Re: Zemljevid Sre Apr 21, 2010 5:52 am | |
| Forvolk je res izvirno ampak mislim da si lahko za volkodlake izmislimo boljše ime Samo moje mnenje | |
|
| |
P.A.M. Vajenka
Število prispevkov : 76 Join date : 19/03/2010
| Naslov sporočila: Re: Zemljevid Sre Apr 21, 2010 7:31 am | |
| no še nekaj mojih predlogov Za šamane, da bi ostal Viharni vrh, ali pa mogoče Zmajevo gnezdo Za čarovnike mi je Eawafiair zelo všečen, mogoče, da se zadnji -a in -i spustita zaradi lažje izgovorjave, Za volkodlake pa mogoče Selenwood oz. Selengozd Za mestece mi je pa predlog Klyskos všečen Keep on with the good work | |
|
| |
Silver Stray Vajenka
Število prispevkov : 124 Join date : 18/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Zemljevid Sre Apr 21, 2010 10:14 am | |
| Uuuu dobri predlogi, meni je Selenwood ful všeč za volkodlake | |
|
| |
James Donovan Vajenec
Število prispevkov : 65 Join date : 06/03/2010 Age : 35
| Naslov sporočila: Re: Zemljevid Sre Apr 21, 2010 11:48 am | |
| Mogoče Ewanfair? (just brainstorming) | |
|
| |
Armadal Polnopraven član
| Naslov sporočila: Re: Zemljevid Sre Apr 21, 2010 12:03 pm | |
| uum, mestece je klyKSos ne klySKos xD Kaj pa Ewlanflair? Selenwood je tut men hud^^ | |
|
| |
Lux Dakota Desna roka
Število prispevkov : 179 Join date : 18/01/2010 Kraj : Neznan.
| Naslov sporočila: Re: Zemljevid Sre Apr 21, 2010 12:10 pm | |
| Do zdaj se mi zdita najboljša Selenwood in Klyskos (ne Klyksos - to me preveč spominja na kiklopse, potem pa vedno narobe izgovorim). Imam pa predloge za poimenovanje vampirskega mesta! Luxville ali pa Luxembourg ali pa Luxlandija saj ne, saj ne, hecam se (ampak saj ste to vsi že vedeli, kajne?). Moji dejanski predlogi za mesto vampirjev: - Sangdol - Morra (trenutno moj favorit) - Krikrov | |
|
| |
Armadal Polnopraven član
| Naslov sporočila: Re: Zemljevid Sre Apr 21, 2010 4:19 pm | |
| heh, kaj pa če smo sam mau bol direktni in damo kr bloodville, lux? morra je kulčy sam je mau preveč zamorjeno za moj okus, mogoče bi kej bol z nočjo povezanga... ^^ | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Zemljevid | |
| |
|
| |
| Zemljevid | |
|