| Event | |
|
+8Silver Stray Ain Roel May A. Moore Daisy Rice Lyra Lavis Armadal Lux Dakota Jade MacKenzie 12 posters |
Katerega skupinskega dogodka bi se najraje udeležil/a? | Izmenjava sposobnosti med vrstami | | 28% | [ 5 ] | Nezmožnost laganja in zadržanja misli zase | | 28% | [ 5 ] | Konec moralnih zadržkov in vesti | | 44% | [ 8 ] |
| Skupaj glasov : 18 | | |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Jade MacKenzie Vodja klana
Število prispevkov : 460 Join date : 25/12/2009
| Naslov sporočila: Event Tor Mar 16, 2010 9:14 am | |
| Glasujete kateri event se vam zdi najboljši in s tisim, ki dobi največ glasov, bomo tudi začeli Ko glasujete, napišite še ali se strinjate, da začnemo prvo soboto v aprilu, to je 3. april. Pa če je to vikend, ko se barva pirhe in boste čist bussy naj me nekdo prosim opozori Pri izmenjavi sposobnosti bi šlo po vrsti, se pravi: volkodlaki dobijo sposobnosti vampirjev, vampirji čarovnikov (en element, ne vseh!), čarovniki šamanov in šamani volkodlakov. Rank seveda ostane isti kot ga imate. Pri nezmožnosti laganja in zadržanja misli, logično ne morete lagat in vse kar bi si sicer mislili sami pri sebi, ste prisiljeni povedat na glas. Malo zadrege ni še nikomur škodovalo Pri koncu moralnih zadržkov in vesti pa lepa vzgoja, bonton, družbena pravila na vas nimajo več vpliva. Kar hočete si vzamete, kar vam paše početi, počnete tam kjer vam paše. Še vedno ostane forumsko pravilo, da se članov ne malica. Pisali bi na nevtralnem ozemlju, za dogodek pa se vam šteje eno prosto mesto. Glede na to, da bo dovolj pred začetkom znano kdaj in kje morate biti, če hočete sodelovati, mislim, da ne bi smel biti problem sprostiti enega mesta oziroma se z vašim sopiscem odpraviti na nevtralno ozemlje. Žal pa dogodek pomeni, da če nočete sodelovat ne smete pisat na nevtralnem ozemlju, tako da se morate do začetka preselit, drugače ste "prisiljeni" k sodelovanju. | |
|
| |
Lux Dakota Desna roka
Število prispevkov : 179 Join date : 18/01/2010 Kraj : Neznan.
| Naslov sporočila: Re: Event Tor Mar 16, 2010 11:32 am | |
| - Jade MacKenzie je napisal/a:
- Še vedno ostane forumsko pravilo, da se članov ne malica.
Awww, no fun. Čas mi sicer odgovarja, me pa zanima, kaj bomo v primeru, da dve od naštetih prejmeta isto (najvišje) število glasov. | |
|
| |
Armadal Polnopraven član
Število prispevkov : 360 Join date : 14/01/2010 Age : 29 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Event Tor Mar 16, 2010 1:49 pm | |
| men je tut cajt okej Mhm, sam pr izgubi moralnih zadrzkov ljudje ponavad zacnejo mal bol preklinjat...a tega tut ne smemo? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Event Tor Mar 16, 2010 2:26 pm | |
| Lahko bolj preklinjate, samo ubit ne nikogar. PC-jev ne ubit, NPC-je lahko. Če bo izenačenje, bom metala kovanec Če bojo imele vse 3 opcije enako število glasov pa d3 kocko | |
|
| |
Lyra Lavis Vajenka
Število prispevkov : 67 Join date : 08/01/2010 Age : 34
| Naslov sporočila: Re: Event Tor Mar 16, 2010 4:07 pm | |
| Joj, jst se ne morem odločit. Moram še mal razmislit | |
|
| |
Daisy Rice Vajenka
Število prispevkov : 29 Join date : 14/03/2010 Age : 31
| Naslov sporočila: Re: Event Tor Mar 16, 2010 5:13 pm | |
| Moj glas gre koncu moralnih zaržkov. Sicer moja Daisy ni ravno ne vem kako moralen človek, bi mi bilo pa jako zabavno, da še prav vse ostale vidim v enakem moodu. Fun fun fun. Dejansko so mi pa vse tri verzije ljube, tako da kakorkoli odločite, je meni kulj. (: | |
|
| |
May A. Moore Vodja klana
Število prispevkov : 144 Join date : 09/01/2010 Age : 32
| Naslov sporočila: Re: Event Tor Mar 16, 2010 5:40 pm | |
| Jst sm povsem za "Nezmožnost laganja in zadržanja misli zase" ker bi ene dogodke loh speljalo čist v drugo smer, tako na precej zabaven način, hahaha. Sicer pa glede tega tut tretja zamisel o moralnih predsodkih ni tko slaba | |
|
| |
Ain Roel Polnopraven član
Število prispevkov : 89 Join date : 10/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Event Tor Mar 16, 2010 6:47 pm | |
| Konec moralnih zadržkov in vesti, je najboljše. Bi se brez preoblemov stepli. | |
|
| |
Lux Dakota Desna roka
Število prispevkov : 179 Join date : 18/01/2010 Kraj : Neznan.
| Naslov sporočila: Re: Event Tor Mar 16, 2010 7:16 pm | |
| Nemorala vodi. Zdaj se točno vidi v kako zavrti skupnosti živimo, da hrepenimo po odstranitvi moralnih norm. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Event Tor Mar 16, 2010 7:28 pm | |
| Bolj malo se vas je opredelilo do izbranega termina začetka. Glede na to, da bi se sigurno pritožili, če vam ne bi ustrezalo, bom sklepala, da se strinjate. Zmagala bo pa očitno tretja možnost Me prav zanima kakšne načrte imate tisti, ki ste glasovali za nemoralo | |
|
| |
Lyra Lavis Vajenka
Število prispevkov : 67 Join date : 08/01/2010 Age : 34
| Naslov sporočila: Re: Event Tor Mar 16, 2010 7:36 pm | |
| Jst sm glasovala za nemoralo, sam tudi če bo karkoli drugega mi bo uredu. Sicer pa sm kumi zdej ugotovila, da mam tisti tedn izpit, ma zaradi enga človeka ni treba prestavljat vsega. Sej urco časa si bom lhku uzela, pa pridem pogledat | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Event Tor Mar 16, 2010 7:42 pm | |
| Saj ne bomo v enem dnevu zaključili, važno, da se nekje na ozemlju prikažeš do takrat | |
|
| |
Silver Stray Vajenka
Število prispevkov : 124 Join date : 18/01/2010
| Naslov sporočila: Re: Event Tor Mar 16, 2010 7:54 pm | |
| 3. april bo v redu, ja. Glasovala sem pa za zamenjavo sposobnosti, ker se mi zdi, da bi znalo bit zabavno, ampak sej bojo druge teme tud. | |
|
| |
James Donovan Vajenec
Število prispevkov : 65 Join date : 06/03/2010 Age : 35
| Naslov sporočila: Re: Event Tor Mar 16, 2010 8:06 pm | |
| Nezmožnost laganja se mi zdi kar zabavna tema ^^ | |
|
| |
illidan Vajenec
Število prispevkov : 9 Join date : 20/03/2010
| Naslov sporočila: Re: Event Sre Mar 24, 2010 7:01 pm | |
| Tudi jaz mislim, da bi bila nezmožnost laganja zabavna tema vendar pa bo Konec moralnih zadržkov in vesti tudi zanimivo | |
|
| |
Dalton Letton Vajenec
Število prispevkov : 83 Join date : 23/03/2010
| Naslov sporočila: Re: Event Čet Mar 25, 2010 9:28 pm | |
| Konec moralnih zadržkov in vesti FTW! Zakaj? Ker je preprosto zabavno. I'm in! | |
|
| |
Alexis Dowling Vodja klana
Število prispevkov : 129 Join date : 08/01/2010 Age : 33
| Naslov sporočila: Re: Event Tor Mar 30, 2010 5:48 pm | |
| Em, jz sm tud dala konev moralnih zadržkov in vesti. Zakaj to? Zato ker bi znal bit izjemno zanimiv, k bi nekateri liki k so se zdej mal zadržval lahko bl razživel. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Event | |
| |
|
| |
| Event | |
|