| Banner tutorial za Photoshop | |
|
+5James Donovan Ain Roel Wen Valie Silver Stray Armadal 9 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Armadal Polnopraven član
Število prispevkov : 360 Join date : 14/01/2010 Age : 29 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Banner tutorial za Photoshop Pon Mar 15, 2010 5:44 pm | |
| always banging people into the ground, are we? | |
|
| |
Lux Dakota Desna roka
Število prispevkov : 179 Join date : 18/01/2010 Kraj : Neznan.
| Naslov sporočila: Re: Banner tutorial za Photoshop Pon Mar 15, 2010 6:30 pm | |
|
Nazadnje urejal/a Lux Dakota Tor Mar 16, 2010 10:07 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Armadal Polnopraven član
| Naslov sporočila: Re: Banner tutorial za Photoshop Pon Mar 15, 2010 6:47 pm | |
| ma sej tega mas kt listja & trave....upiss photoshop tutorials & voila, there you go | |
|
| |
Jade MacKenzie Vodja klana
Število prispevkov : 460 Join date : 25/12/2009
| Naslov sporočila: Re: Banner tutorial za Photoshop Pon Mar 15, 2010 7:45 pm | |
| folk namesto, da bi bili hvaležni, da si je vzel čas in se potrudil narest tutorial, se zdej vn mečete z linki. nobene potrebe ni po pametovanju. lepo da znate uporabljat tudi tutoriale kjer ni razloženo kje se nek tool skriva, ampak nekateri pa tega ne vedo in so čisto veseli, če jim nekdo pove, ne pa da za vsak korak kot majmuni iščejo kaj hudiča je treba kliknit. | |
|
| |
James Donovan Vajenec
Število prispevkov : 65 Join date : 06/03/2010 Age : 35
| Naslov sporočila: Re: Banner tutorial za Photoshop Pon Mar 15, 2010 7:57 pm | |
| JAAA....mislim halo? kakšni ljudje pa ste?? | |
|
| |
Armadal Polnopraven član
| Naslov sporočila: Re: Banner tutorial za Photoshop Pon Mar 15, 2010 8:15 pm | |
| lolz x) Tak grozn napor pa spet ni biu no z veseljem nardim se ksnga, ce vm je biu ta usec | |
|
| |
Lux Dakota Desna roka
Število prispevkov : 179 Join date : 18/01/2010 Kraj : Neznan.
| Naslov sporočila: Re: Banner tutorial za Photoshop Pon Mar 15, 2010 8:23 pm | |
|
Nazadnje urejal/a Lux Dakota Tor Mar 16, 2010 10:08 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Dragoony Silverwing Vodja klana
Število prispevkov : 58 Join date : 03/01/2010 Age : 39 Kraj : Lj
| Naslov sporočila: Re: Banner tutorial za Photoshop Tor Mar 16, 2010 4:08 pm | |
| - Lux Dakota je napisal/a:
- Hej, smo čisto hvaležni. Nihče ni rekel, da je na straneh, ki so bile dodane, kaj, kar je "boljše" kot to, kar je spisal Arm. Samo dodatne informacije so, ki jih po osvojenem Armovem tutorialu morda že lahko kdo razume in koristno uporabi. To še ne pomeni, da pametujemo. Samo prispevamo to, kar poznamo sami.
Tako je. Mogoče pa je nekdo iskal ravno te linke, ki smo jih mi podali, da bi še sam kakšen tutorial spacal skupaj ali pa kaj naredil in nam potem pokazal. Nikoli nisem napisala, da je kar je naredil Armadral grdo, zanič ali na sploh neuporabno. Samo poiskala sem link (da ga drugim ne bo potrebno), ki slikovno prikaže kako se dodaja brushe v Photoshop in druge programe, ki jih pač uporabljajo. Meni osebno če nebi imela pojma kako to naredit mi Armadralov "nasvet" kako to naredit prav nič nebi pomagal. (brez zamere) Ampak če bomo pa za vsako stvar, ki bi jo nekdo hotel naredit spraševali po forumih brez da bi predhodno pogledali sami se mi zdi pa prov brezveze.
Mislm, če je pa kej narobe s tem, da še mi kdaj prlimamo sm kakšen link ali pa kakšno "pomoč" potem se pa opravičujem in ne bom več. Najbolje da grem klečat v kot na ječmen z golimi koleni in se kesam do konca svojih dni. | |
|
| |
Jade MacKenzie Vodja klana
Število prispevkov : 460 Join date : 25/12/2009
| Naslov sporočila: Re: Banner tutorial za Photoshop Tor Mar 16, 2010 4:12 pm | |
| Lahko greš klečat v kot, lahko pa greš rpg-jat. Glede na to, da imaš čas sledit tej temi in iskat linke, imaš čas tudi rpg poste pisat. Pa ne mi zdej razložit o pomankanju časa, ker me res ne zanima.
Če se morate po mojih komentarjih branit, se pa brante. Spotoma lahko še poveste kaj sami največ uporabljate pri izdelavi bannerjev. Tisti, ki jih sploh izdelujete. | |
|
| |
Dragoony Silverwing Vodja klana
Število prispevkov : 58 Join date : 03/01/2010 Age : 39 Kraj : Lj
| Naslov sporočila: Re: Banner tutorial za Photoshop Tor Mar 16, 2010 4:19 pm | |
| Prav. Grem pa klečat v kot. Se vidimo ko se pač vidimo. Pa pa. | |
|
| |
Armadal Polnopraven član
| Naslov sporočila: Re: Banner tutorial za Photoshop Tor Mar 16, 2010 9:41 pm | |
| bwoo, kaka uzaljevanja Sploh pa to je bla tocno dolocena tema s tocno dolocenim tutorialom o tem, kko se dela banerje. Loh pa nardim magar tut tutorial o cemerkol drugmu u psju, ce seveda jz sam znam to delat. Sam ne mi pol tle nekih linkov not popat. Mislm, d take lunke znajo tut sami najt | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Banner tutorial za Photoshop | |
| |
|
| |
| Banner tutorial za Photoshop | |
|