RPG Etherness

Šamani, čarovniki, volkodlaki in vampirji na istem otoku
 
KazaloPortalCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava

Share | 
 

 Jezero

Go down 
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4
AvtorSporočilo
Lux Dakota
Desna roka
Lux Dakota

Število prispevkov : 179
Join date : 18/01/2010
Kraj : Neznan.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Jezero   Ned Maj 23, 2010 8:40 pm

V strastnem dogajanju, ki je sledilo, se je Arm s poljubi približal Skyinemu srcu, ona pa je Lux potegnila k sebi, da je bitje kar vzdrhtelo pod njenim strastnim dotikom. Njen poljub je bil tokrat še bolj strasten in njene ustnice, ki so se igrale z ustnicami osebe, ki je Lux, so bile slajše kot kri. Tokrat je tudi ono mlado vampirko potegnilo k svojemu telesu, uživajoč v njeni strasti in vzdihih. Njeni poljubi so se spustili k ozkemu vratu mnogobarvnega osebka, a ta je, žejen ljubezni in krvi, zapletel prste v njene lase ter nagnil njeno glavo nežno nazaj. Pod svoje ustnice je ujel njene in ji vrnil poljub tako, kot ga je prej podarila njemu. Po dolgem, vročem poljubu, so se navihane ustnice spustile nižje, k njenemu vitkemu, napetemu vratu in vampirska žeja se je pridružila strasti. Ko so ostri zobje prebodli njeno kožo, je kri, sladka in opojna zdrsela ob Luxuznih ustnicah navzdol po njenem telesu.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Armadal
Polnopraven član
Armadal

Število prispevkov : 360
Join date : 14/01/2010
Age : 23
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Jezero   Ned Maj 23, 2010 8:54 pm

Od občutij, ki so se tako hitro in tako mogočno menjevala v zraku med njimi, se mu je pričenjalo kar vrteti. In potem je bil tam še opojni, omamni vonj Skyine krvi, ob katerem so mu pred očmi zaplesale temne pike. Njegovi prsi so se zagrebli nekoliko globlje v nebesno kožo, na kateri so počivali in svoje ustnice je odmaknil od njenih prsi, preden bi jo po nesreči ugriznil. Svoje čelo je zakopal v njene mokre lase in ustnice pritisnil na drugo stran njenega vratu. Saj bi vzel desno, a tam je bil že Lux. Z jezikom je počasi zdrsnil po mehki, voljni koži, ki se je malce napela ob njegove dotiku. Še enkrat je storil enako, le da je tokrat uporabil konice svojih dolgih podočnikov. Za njimi je na brezhibno beli koži ostala tanka, rdeča sled. Arm je poljubil vsako temno kapljico, ki je primezela iz ozke ranice, kot da bi šlo za eliksir življenja. No, saj pravzaprav je to zanj bil, a s tem nepomembnim dejstvom se je nehal ukvarjati, še preden je sploh pomislil nanj.

Po nekaj dolgih, omamnih trenutkih se je le odtrgal od vitkega vratu in Sky počasi stopil za hrbet. Z ustnicami je potoval vse od tilnika, pa preko očarljive krivulje sloke hrbtenice in nato obstal v mali jamici nad njeno popolno zadnjico.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Sky
Vajenka
Sky

Število prispevkov : 45
Join date : 03/05/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Jezero   Ned Maj 23, 2010 9:06 pm

Strast je zavela od obeh in Sky se je za trenutek počutila omotično, kot da bi se znašla v sami sredi velikanskega viharja, ki je s svojo močjo grozil, da jo bo vsak čas zlomil, a še vedno je stala na nogah in se upirala, predvsem zaradi tiste ljubeznivosti, ki jo je čutila za vsemi dotiki, ampak tudi grobost ji je neznansko ugajala in jo pomirjala. A ostra bolečina v njenem vratu jo je kljub temu prisilila h kratkemu vzdihu, njena druga roka pa je za nasprotje od vsega pričakovanega zdrsela po vratu vampirja, ki je zasadil zobe v njen vrat, ter ga z nežno kretnjo spodbudila in ga potisnila še bližje svojemu vratu. Skoraj čutila je lahko, kako je njena kri počasi odtekala, in to jo je nenavadno spodbujalo k temu, da so njeni vdihi nenadoma postali veliko bolj globoki.
Tudi Armadal ni okleval, temveč si je preprosto vzel njeno kri. In to ji je bilo všeč, da ga je v trenutku, ko se je premaknil za njen hrbet, želela nazaj in telo jo je skoraj zabolelo po hrepenenju po njegovih podočnikih, saj je bila povsem prepričana, da bi jo v kombinaciji z Luxovimi pripeljali do popolne ekstaze. Njena roka je poiskala Armadala in ga potegnila nazaj, potem pa je naslonila svoje čelo na njegovo brado in za nekaj trenutkov obmirovala, potem pa je združila njune ustnice in medtem ko je z drugo roko zdrsnila po Luxovem hrbtu, je z nenavadno grobo kretnjo potisnila Armadalovo glavo ob svojo ramo, medtem ko je obsula njegovo kožo s poljubi in hkrati odstranila tudi tiste kapljice, ki so privrele na dan iz njegove prejšnje rane. Znova je polglasno zaječala, ampak ni si mogla pomagati. Bilo je popolno.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Armadal
Polnopraven član
Armadal

Število prispevkov : 360
Join date : 14/01/2010
Age : 23
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Jezero   Ned Maj 23, 2010 9:35 pm

Bil je nekoliko presenecen nad grobostjo, s katero ga je Sky povlekla nazaj k sebi, a temu se ni prav nic upiral, temvec je svoje podocnike z veseljem zopet zasadil v njen mehki vrat in pustil, da mu je vroca, bozanska tekocina stekla po grlu. Ko se je iz njenih prsi izvil tih stok, ga je to le se bolj spodbodlo, da bi jo pripeljal do vrhunca. Svoje ustnice je obrzal tesno ob njenem vratu, medtem ko je s prsti sinil navzdol po posteno vlazni kozi, preko cvrstih prsi, kjer je postal le za trenutek, nato pa je zdrsnil se nizje, po ploskem, celo nekoliko misicastem trebuhu navzdol in nato postal. Tako, ko se je naslanjal na njeno ramo, je lahko videl njen obraz. Ustnice, priprte v vzdihu so se blescale od kapljic krvi v mesecini in Arm je to vzel kot dokoncno potdilo. Svoj ugriz je se nekoliko poglobil, da je cutil, kako se je Skyino telo streslo v njegovem tesnem objemu, nato pa je z dlanjo zdrsnil med njene nekoliko razsirjene noge.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Sky
Vajenka
Sky

Število prispevkov : 45
Join date : 03/05/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Jezero   Pon Maj 24, 2010 7:50 pm

Hlad Luxovih podočnikov jo je na nenavaden način razvnemal že ves čas, saj jih je lahko dobesedno čutila pod svojo kožo. A njenih občutkov ni bilo mogoče opisati z besedami, ko je začutila počasno drsenje Armadalovih podočnikov pod svojo bledo kožo. Njen svet se je za nekaj trenutkov dobesedno stresel, medtem ko je znova zajela sapo v hrepenečem vzdihu, a hkrati se je počutila tako dobro kot še nikoli prej. Iz ekstaze njenih občutkov jo je predramila nenadna vrtoglavica, ki bi jo lahko pripisala vampirjema ali pa izgubi krvi, ampak ni ji bilo mar. Njene ustnice so se počasi razpotegnile v nasmešek, a kljub temu se je oprijela hladnih postav poleg sebe. Armadalovi prsti so počasi drseli nižje in nenadoma je njeno telo ponovno prevzel velikanski val užitka, ki je vse ostalo preprosto odplaknil, da so se njeni nohti zarili v njuna hrbta, medtem ko se je zazrla v Armadalove oči z očaranim pogledom, dokler ni nenadoma ugotovila, da ni bilo pravično, da so njena oblačila osamljeno ležala na tleh in je z odločnima potezama svojih rok nenadoma segla proti zadnjim kosem blaga, ki so objemali popolna telesa Lux in Armadala, potem pa sta v drobcu sekunde tudi onadva stala poleg nje popolnoma razgaljena - točno takšna, kot ju je v tistem trenutku želela Sky.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Lux Dakota
Desna roka
Lux Dakota

Število prispevkov : 179
Join date : 18/01/2010
Kraj : Neznan.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Jezero   Pon Maj 24, 2010 11:11 pm

Valovi užitka, na katerih se je zibala med njima, so Lux pognali v nekakšno omamno norost. Kar naenkrat je ves svet okoli njih izginil, le luna je vse močneje sijala na Skyin obraz in čeprav so Luxuzne ustnice še vedno strastno poljubljale njen vrat, bi vampirski osebek lahko trdil, da jo je gledal naravnost v obraz. Videl je vsak tresljaj ustnic, slišal vsak vzdih in občudoval vsak odblesk mesečine, ki se je ujela v njene oči.

V koži na svojem hrbtu je vampirski pojav začutil njene nohte, ki so vztrajno in strastno potrjevali njen užitek. Ni oklevala. Hitro je oba vampirja osvobodila še preostalih oblačil in še preden bi pomislil, je planil k njej ter jo prijel okoli pasu in jo dvignil navzgor ob svojem telesu, da ga je objela z nogami. Njeno telo je še vedno dehtelo po nedavni ekstazi, napeto a sproščeno. Ob tem se je tudi sam stresel od zadovoljstva, ki ga ni izkusil še nikoli. Na občutku je bilo nekaj sladkega in nekaj bolečega in vendar je bil znan, pa naj je bil še tako drugačen od sladke bolečine, ki je spremljala tisto, kar je že prešlo. Je sploh mogoče umreti dvakrat? Ko se um iztrga iz telesa za nekaj blaženih trenutkov in se potem z vrtoglavo hitrostjo spusti nazaj v človeka? Izmed ozkih vampirskih ustnic je zazvenel vzdih, potem pa so v čutnem objemu poiskale njene in jih poljubile.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Sky
Vajenka
Sky

Število prispevkov : 45
Join date : 03/05/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Jezero   Tor Maj 25, 2010 2:41 pm

Še preden bi se lahko zavedla, je okrog svojih bokov začutila roke vampirja, ki jo je v trenutku dvignil v zrak in čez njen obraz začrtal bled nasmešek, ki je bil v svetlobi mesečine nenavadno svetel. Počutila se je tako nenavadno svobodno, ko je svoji nogi ovila okrog njega, ob tem pa prek njegovega hrbta razmazala kri, ki je še vedno nežno kapljala iz njene rane na zapestju, v nenavadne oblike, ki so na njegovem hrbtu tvorile popoln vzorec. Ni je motilo, da se je iz praktično vsake praske na njenem telesu počasi prebijala kri, temveč je v tem celo uživala. Očarano je opazovala eno izmed kapljic, ki je iz njenega vrata počasi spolzela na telo vampirja in še nižje, a njen pogled je bil že uprt v njegove jasne oči. Poljub je bil izredno prijeten in z eno roko je zdrsela med njegove lase in jo nežno stisnila v pest, medtem ko je njeno telo iz nenavadne nuje po njemu zdrselo še nekoliko nižje.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Armadal
Polnopraven član
Armadal

Število prispevkov : 360
Join date : 14/01/2010
Age : 23
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Jezero   Sob Maj 29, 2010 5:59 pm

Skyini nohti, ki so strasno zagrebli po njegovem hrbtu so mu dali vedeti, da je vampirka v sedmih nebesih, njen pogled pa je le se potrdil to domnevo. Njene napol priprte, svetle oci, so ga opazovale iz daljave, kajti med njima je bila tancica ekstaze. Sledil je njenemu lakomnemu pogledu in v naslednjem trenutku so Arma in Lux njeni vitki prsti odresili poslednjih kosov obleke, ki so se znasli na tleh poleg njenih. Nezna lunina svetloba je zdrsnila po nenadoma razkriti beli kozi obeh golih teles, a casa za opazovanje omamnih postav ni bilo, kajti Lux je brez pomisljanja potegnil Sky v svoj objem in ze sta bila zdruzena pod mescevim dobrohotnim pogledom. Arm je nagnil glavo vznak in zaprl oci, kajti njena kri mu je medla cute. In bila je povsod. Zdaj jo je razmazala preko Luxovega hrbta, kmalu pa so majcene vbodne ranicena njenem vratu zopet pricele krvaveti in temno rdece kaplje zivljenjske tekocine so z mucno pocasnostjo drsele navzdol po njenem bledem telesu. Svoje telo je pritisnil ob njen hrbet in poljubil mesto, kjer je krvavela. Kovinski okus po krvi mu je preplavil cute in svoje prste je v omami zakopal v njena ramena. Z ustnicami je zdrsnil se na drugo stran vratu, kjer so njeno telo spet zapuscale kapljice dragocene tekocine, ki jih je prestregel z jezikom, nato pa svoje podocnike zopet za trenutek zabodel v mehko meso. Z vzdihom se je odtrgal od njenega vitkega vratu in stopil vampirju za hrbet. Luxovo telo se je svetilo od mesecine in potu, vsake toliko pa se je tudi stresel od neizmernega uzitka, ki si ga je delil s Sky. Tokrat je bil njegovih vrocih poljubov delezen Luxov hrbet, preko katerega so potekali rdeci vzorci, ki jih je v omami naslikala Sky. Sledil je krvavim vijugam in z jezikom v svoja usta ujel prav vsako bozansko kapljico.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Sky
Vajenka
Sky

Število prispevkov : 45
Join date : 03/05/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Jezero   Sob Maj 29, 2010 9:32 pm

Še vedno je lahko čutila svojo lastno kri, ki je prek njunih teles risala nenavadne vzorce, potem pa se je temnolasi vampir z mučno počasnostjo lotil krvi, ki ga je najverjetneje privlačila. Saj je tudi njo, ampak objem, ki si ga je delila z Lux, je v trenutku odvrnil kakršnekoli namene, da bi po krvi tudi posegla. Navsezadnje ji je bilo že tako več kot prijetno in ko je val užitka ponovno stresel njeno telo, se je na njenem obrazu ponovno pojavil zasanjan nasmešek, ki je jasno pričal, kako zelo udobno se je počutila v družbi vampirjev. Bili so si enaki, ampak hkrati so med njimi ležali svetovi razlik, ki so Sky tako močno zanimali in jo hkrati potiskali stran, nekam v povsem tretji svet, ki je bil v tistem trenutku še vedno zakrit s tančico bledih sanj, ki jo je odnašal in jo grobo soočal z realnostjo hkrati, in ta ugotovitev jo je nežno odtrgala od Luxovih ustnic.
S pogledom je prek Luxovega hrbta spremljala Armadala in njegovo početje, dokler ni nenadoma spoznala, da bi ji on lahko omogočil okus po krvi, po katerem je nenadoma zahrepenelo njeno telo. Navsezadnje je bila vampirka - kaj drugega pa bi lahko pričakovali od nje? Z nogama se je še močneje oklenila Luxovega pasu, z eno roko je še naprej drsela po njegovem hrbtu in za seboj puščala bledo sled krvi, medtem pa je njena druga roka počasi zdrsela do Armadala in svojo glavo nežno položila na Luxovo ramo, medtem pa je potegnila Armadala bližje in znova prepletla njuna jezika. Nekje v globini svojega telesa je znova začutila nujo po tem, da je lahno zaječala, medtem ko je začutila okus svoje krvi, ki jo je ponovno povsem obnorela, da je Armadala želela še bližje, ampak ne kot resnično osebo, temveč kot to, kar ji je v tistem trenutku nudil. In vzela si ga je še bližje, z roko je zdrsela čez njegov vrat, njunega poljuba pa nikakor še ni nameravala prekiniti.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Armadal
Polnopraven član
Armadal

Število prispevkov : 360
Join date : 14/01/2010
Age : 23
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Jezero   Sob Maj 29, 2010 9:49 pm

Nenadoma je zacutil Skyino dlan na svojem hrbtu in svoje ustnice je odmaknil od vroce krvi, da je ujel njeno dlan in svoj obraz pomaknil k njenemu. Tudi ona se mu je priblizala in v naslednjem trenutku sta se njuna jezika zapletla v strasti in krvi pol ples v njenih vrocih ustih. Arm se je kar stresel od zadovoljstva, ko je zacutil Skyin uzitek in njun poljub je se bolj poglobil, svoje roke pa tesno ovil okoli obeh, Sky in Luxa.
Potem se mu je nenadoma zazdelo, da je imel pisani vampir ze dovolj Sky in da bi bilo sedaj pravicno, da se on dobi svoj delez. Kajne? Brez nadaljnih pomislekov je nezno razklenil njun objem in Sky potegnil k sebi, da je iznicil razdaljo, ki ju je nesramno locevala. Ko sta se njuni telesi zdruzili, se je iz njegovega grla izvil tih stok in svoje ustnice je se bolj lakomno zdruzil z njenimi.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Sky
Vajenka
Sky

Število prispevkov : 45
Join date : 03/05/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Jezero   Sob Maj 29, 2010 10:01 pm

Bilo je prav nenavadno, da je dejstvo, da je bila v bistvu njuna igračka, sploh ni motilo. Tako ali tako je bila popolnoma razprta zaradi vsega, kar jo je v tistem trenutku obdajalo. Luna, njuni telesi, vonj njene krvi v zraku med njimi in hkrati tudi jezero, ki je nedaleč stran pomirjujoče hladilo njeno telo, pa čeprav samo z zvokom. Hrepenenje, ki ga je čutila, je bilo starodavno in nenadoma je pomislila, da je bilo nekje v njeni notranjosti že od nekdaj in je samo čakalo na to, da bi jo nekdo odrešil. Nekdo, ki ji je bil podoben in bi jo lahko hkrati oboževal, kajti ona je v trenutku vzljubila oba vampirja in bila sta njeni igrački prav tako zelo, kot je bila ona njuna.
Njeni lasje so jo mehko oplazili po hrbtu, ko je Armadal s pričakovano spretnosto razklenil objem, v katerem jo je za nekaj trenutkov ujel Lux. Z dlanjo je skoraj hrepeneče zdrsela prek njegovega hrbta in obraza, kot da bi ga pogrešala že v trenutku, ko jo je v zraku kot marioneto obrnil Armadal in jo potegnil v objem, ki je bil tako drugačen od Luxovega - ampak kaj drugega od njega ni niti pričakovala, še manj pa želela. Njeno telo se je začelo premikati v samo njej poznanem ritmu, medtem ko je svoje noge ovila okrog njegovega telesa in nohte ponovno zakopala v njegovo kožo, da je lahko potisnila svoje telo popolnoma k njegovemu in popolnoma prezrla kapljice krvi, ki so tokrat spolzele po njegovem telesu, saj je bila preveč zaposlena z Armadalom, ki jo je povsem uročil in jo priklenil nase v popolnoma novem ritmu, ki jo je znova in znova očaral.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Armadal
Polnopraven član
Armadal

Število prispevkov : 360
Join date : 14/01/2010
Age : 23
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Jezero   Sob Maj 29, 2010 10:26 pm

Kolikokrat poprej je to ze dozivel in vendar, Sky je bila tako drugacna od vsega, kar je dozivel do tedaj. Njena mehka koza, vroci poljubi in bozanska kri sta mu povzrocala vrtoglavico, ki je pri kolicini svojih izkusenj ne bi pricakoval. A po drugi strani mu je bilo vseeno, kako zelo nenavadno je bilo to dejstvo, saj od nenavadnega bitja, kot je bila Sky ne bi pricakoval nicesar drugega kot to, da bi ga povsem osupnila. In to je tudi uspela storiti. Svoje ustnice je odtrgal od njenih, ko je z nohti zdrsela po njegovem hrbtu in po njegovem telesu poslala val uzitka. Zopet jo je poljubil in eno roko zakopal v slap mehkih las, ki se ji je razlival preko uslocenega hrbta. Sele ko se je spustila v svoj ritem je povsem spoznal sladkost njenega telesa. Zopet je pretrgal njun poljub, a tokrat zato, da je svoje ustnice hrepenece pritisnil ob vitki vrat. Vsaka kapljica krvavo rdece tekocine, ki je spolzela iz dveh drobnih ranic na njenem vratu, je zdrsnila preko njegovega jezika in navzdol po grlu. Za seboj je puscala plameneco sled, ki je pekla, zdaj bolece, zdaj bozansko. Okus njene krvi ga je povsem obnorel in se pospesil je njun ritem.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Sky
Vajenka
Sky

Število prispevkov : 45
Join date : 03/05/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Jezero   Ned Maj 30, 2010 10:14 am

Iz njenega telesa se je znova izvilo ječanje, katerega glavni krivec je bil Armadal, ki je roko spretno zapletel v njene lase in jo s tem potegnil še bližje, da se ji je za nekaj trenutkov zdelo skoraj tako, kot da bi bili njuni telesi eno. Ker so zvezde tega večera sijale samo za njih in to je bilo za Sky dejstvo. Vonj njene krvi v zraku se je zgostil in jo nenadoma pripravil do tega, da je še sama sklonila svojo glavo in s svojimi podočniki zdrsela po njegovem vratu - najprej previdno, kot da bi ga želela prositi za dovoljenje, že v naslednjem trenutku pa je z užitkom potisnila svoje zobe v njegovo hladno, popolno kožo, in iz njenega telesa se je ponovno izvil zvok užitka, ko je začutila okus po njegov krvi v svojih ustih. Kri jo je že od nekdaj vznemirjala in k temu je šlo najverjetneje pripisati dejstvo, da je bila vampirka - to je bila logična enačba. Z jezikom je zdrsela po njegovi rani, amapk šele po tem, ko se je končno odtrgala od nje. Potem je njegov vrat obsula s tisočimi poljubi in z nohti ponovno zdrsela po njegovem vratu, medtem ko se ga je še močneje oklenila, saj ji je nudil užitek, ki se mu še ni nameravala odpovedati. Ponovno ga je poljubila in z jezikom zdrsela preko njegovih ostrih zob, medtem ko se je njeno telo ponovno naježilo od užitka in jo prisililo, da ga je spustila še nižje, svoje oči pa je na široko razprla zaradi užitka.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Armadal
Polnopraven član
Armadal

Število prispevkov : 360
Join date : 14/01/2010
Age : 23
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Jezero   Ned Maj 30, 2010 4:17 pm

Postal je v divji vrocici, ki je utripala okoli njiju, ko je zacutil dva kot britev ostra podocnika na svojem vratu. Zajecal je, ko ga je ugriznila in svoje prste zagrebel globlje v razgreto, potno telo, ki ga je objemal. Tega obcutka ni izkusil ze vec kot stoletje in pol in ni vedel, kaj je zamujal do tedaj. Ko je prekinila krvavi poljub, ga je za trenutek zabolelo, a v trenutku je bolecino preplavil val uzitka, ko se je z ustnicami lotila njegovega razgaljenega vratu in mu z nohti nasrsila kozo. Njegove ustnice je ze v naslednjem trenutku ujela v strasten poljub in na svojem jeziku je zacutil okus lastne krvi, kar je iz njega izzvalo se en dolg stok. Svoje roke je tesno ovil okoli njenega vitkega telesa in jo se bolj potegnil nase. Ustnice je odtrgal od njenih in jih zopet pritisnil ob sloki vrat, ki ga je tako ocarljivo razgalila njegovim ostrim zobem.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Sky
Vajenka
Sky

Število prispevkov : 45
Join date : 03/05/2010

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Jezero   Ned Maj 30, 2010 8:19 pm

Čutila je drhtenje, ki je streslo njegovo popolno telo, medtem ko je umaknila svoje ustnice od rane, ki mu jo je povzročila. Navsezadnje je bilo tako preprosto - vampirji so bili pošasti in tokrat se je prvič, odkar je bila vampirka, počutila popolnoma sproščeno v smislu, da je bila eno z vsem, kar jo je obdajalo. In oboževala je oba vampirja, ki sta z njo ravnala tako presenetljivo nežno in grobo hkrati. Ko je znova začutila njegove ustnice na svojem vratu, se je iz njenega grla izvilo polglasno ječanje, potem pa je nenadoma začutila nujo po tem, da se je uprla na njegov vrat in premaknila svoje telo, ob tem pa z ustnicami drsela preko njegove hladne kože. Roke je potisnila daleč naprej in zdrsela po njegovem hrbtu, vonj njunih krvi, ki se je mešal v zraku, pa jo je povsem obnorel, da je z vajeno kretnjo ponovno sklonila svojo glavo do njegovega vratu in se zadržala, da ni zarila svojih podočnikov v njegovo kožo, temveč je z jezikom zdrsela preko dveh ranic, ki ju je povzročila ona, in odstranila kapljice temnordeče krvi, ki so jo tako zelo privlačile, medtem pa je svoje telo potisnila nižje, že v naslednjem hipu pa ga je znova premaknila v samo njej znanem ritmu, ki je na njen obraz priklical nasmešek, dokler ni njen tih stok v temni noči naznanil užitek, ki jo je ponovno odnesel.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Lux Dakota
Desna roka
Lux Dakota

Število prispevkov : 179
Join date : 18/01/2010
Kraj : Neznan.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Jezero   Pon Jun 14, 2010 8:28 pm

Luxuzno bitje je očarano strmelo v obe božanski pojavi, ki sta si delili telesi in kri. Sploh ni opazilo, kdaj je bilo iz strastnega objema izvzeto - morda zato, ker sploh ni bilo pomembno. Tudi v objemu ne bi moglo uživati bolj kot ob vedenju, da je sreča spreletavala vse tri. Ko je njihov užitek, kopajoč se v mesečini, dosegel vrhunec, je pojava, ki je Lux, skočila pokonci in objela oba vampirja. Pritisnila je poljub za slovo na lice najprej Sky, nato pa še Armadalu. Potem je odlebdelo v noč, golo, kot je bilo, za njim pa je ostalo le močno vzdušje zadovoljstva in sproščenosti. Luna na nebu pa se je skrivnostno smehljala.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Sponsored content
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Jezero   

Nazaj na vrh Go down
 
Jezero
Nazaj na vrh 
Stran 4 od 4Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
RPG Etherness :: Klepetalnica :: Arhiv-
Pojdi na: